Ez viszont nem annyira vicc, mert, hogy tényleg megtörtént:
Aki nem tudná, ő egy törpe színész aki legutóbb törpét játszott egy filmben...

Aki nem tudná, ő egy törpe színész aki legutóbb törpét játszott egy filmben...

Én 400 millió dollárt találtam rá költségnek. 1200 méter hosszú és 200 méter magas.Egy nullát elütöttek azèrt lett 50.
Mi ez? Angol humor, amit csak a szigetekenértenek?
Ha nem linkelsz videót, képet, nem is tévedhetsz...(bocs a szöveget/cikket kifelejtettem)....Kösz. Miről lehet megismerni, hogy ne tévedjek ekkorát?
Mármint most melyik híd?Én 400 millió dollárt találtam rá költségnek. 1200 méter hosszú és 200 méter magas.
A mohácsi híd 1500 méter hosszú összesen a három hídelem. Akkor most ki hazudik?
Meséli a haver...nyugtát is kapott!???Ezzel vitatkoznek amiota elterjedt az of azota a keleti bekotonel a kurvak olcsobbak, haver ezt meseltetehat a semmi nem lesz olcsobb nem helytalo
![]()
Otthon, nem lessz ebbül baj? Csak?most már látom én néztem félre a magasságot és a hosszt.
Igen, van olyan kurva akarok mondani holgy aki lelki tanacsadasert tud nyugtat adniMeséli a haver...nyugtát is kapott!???
Lelki, vagy fizikai nyugtát ad?Igen, van olyan kurva akarok mondani holgy aki lelki tanacsadasert tud nyugtat adni![]()
Gyakorlatilag mindenhol, ahol frakció/pártfegyelem van.Szavazás az É-koreai parlamentben.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..