Ismétlés a tudás atyja.Mit mondtam neked az ingatag alapokon álló kijelentésekről?
Ismétlés a tudás atyja.Mit mondtam neked az ingatag alapokon álló kijelentésekről?
Néha lemarad hogy szerintem - képzeld hozzá!Mit mondtam neked az ingatag alapokon álló kijelentésekről?

Akarat van ott az mlrs kepessegre.Peru bakker, Szerbia... Milyen érdekes, hogy ők is ki tudták gazdálkodni a pénzt rakétatűzérségre.

Igen, hát ez a képesség sohasem volt olcsó. De ha a végtelenségig piackutatunk, akkor inkább előbb mint utóbb fegyveres konfliktusok törnek ki, és minden csillagászati árban lesz. Sikerült ezt is kivárni.Akarat van ott az mlrs kepessegre.
Itthon ez neha neha fellangol de amikor meglatjak hogy fizetni kell erte huledeznek![]()
Szerintem te is tisztaban vagy vele, hogy reg nem piacot kutatunkIgen, hát ez a képesség sohasem volt olcsó. De ha a végtelenségig piackutatunk, akkor inkább előbb mint utóbb fegyveres konfliktusok törnek ki, és minden csillagászati árban lesz. Sikerült ezt is kivárni.

És ez mikor derül ki hivatalosan, mármint hogy beadtuk a himarsra az ajanlatunkat?Most erre nem tudok mit mondani, draga lesz es sokan felhuzzak majd a szemoldokuket..aztan vagy atmegy a kongresszuson vagy nem nekunk erre mar rahatas nincs.
És ez mikor derül ki hivatalosan, mármint hogy beadtuk a himarsra az ajanlatunkat?
Mibol gondolod hogy az lesz?És ez mikor derül ki hivatalosan, mármint hogy beadtuk a himarsra az ajanlatunkat?

Gondolom a SAFE-re gondolsz... de abból csak az derülhet majd ki hogy azon keresztül vettünk-e valamit. Ha nem, akkor még sok minden lehet, még az is hogy nem veszünk semmit.November végén esetleg ?
Az amcsi beszerzes akkor fog kiderulni mikor nagy csintradattaval bejelenti orban.Gondolom a SAFE-re gondolsz... de abból csak az derülhet majd ki hogy azon keresztül vettünk-e valamit. Ha nem, akkor még sok minden lehet, még az is hogy nem veszünk semmit.
Legutóbb mintha még azt terjesztetted volna, hogy nincs SAFE kompatibilis MLRS... kiderült hogy mégis van?Azert furva lenne safe-bol meg a kis minimumot ami megjeleloltunk nem huzzuk be.
Elvileg nincs!Legutóbb mintha még azt terjesztetted volna, hogy nincs SAFE kompatibilis MLRS... kiderült hogy mégis van?
Nincs is ami megfelel a 65% de egy szoval nem mondtam hogy safen velul veszunk barmit is az usatol.Legutóbb mintha még azt terjesztetted volna, hogy nincs SAFE kompatibilis MLRS... kiderült hogy mégis van?
November végén esetleg ?
Vagy arra gondoltál hogy Orbán-Trump találkozó lehet novemberben és majd ott bejelentenek valamit?Gondolom a SAFE-re gondolsz... de abból csak az derülhet majd ki hogy azon keresztül vettünk-e valamit. Ha nem, akkor még sok minden lehet, még az is hogy nem veszünk semmit.
Inkabb egy minimum csomagos himars mint egy szazad f-35 ami szepen repul de ennyire tudnank hasznalni ilyen penz ra forditassalVagy arra gondoltál hogy Orbán-Trump találkozó lehet novemberben és majd ott bejelentenek valamit?
Én meg arra hogy ha kiderül hogy a SAFE-ben nem lesz MLRS, akkor már sejthetjük hogy milyen lehetőségeink maradtak, ha akarunk venni valamit.

Nem azt mondtam, hogy SAFE-en belül veszünk valami tisztán amerikait, mivel arra felhasználni nem lehet.de egy szoval nem mondtam hogy safen velul veszunk barmit is az usatol.
Akarunk? Végülis az elmúlt 3 évben a kezükkel a seggükben ültek, pedig csak akarniuk kellett volna hogy történjen valami ezen a téren. De így legalább megint bizonyítjuk mennyire megbízhatatlan tárgyaló partnerek vagyunk, és mennyire kell komolyan venni bármilyen szándékunkat.Vagy arra gondoltál hogy Orbán-Trump találkozó lehet novemberben és majd ott bejelentenek valamit?
Én meg arra hogy ha kiderül hogy a SAFE-ben nem lesz MLRS, akkor már sejthetjük hogy milyen lehetőségeink maradtak, ha akarunk venni valamit.
Igen utolag nekem is le esett hogy elbeszeltunk egymas mellettNem azt mondtam, hogy SAFE-en belül veszünk valami tisztán amerikait, mivel arra felhasználni nem lehet.
Az én gondolatmenetemnek az volt a lényege, hogy ha valamit nem a SAFE-en keresztül veszünk, akkor azt vagy máshonnan fogjuk venni vagy nem veszünk olyat. De közben rájöttem, hogy ti valószínűleg az Orbán-Trump találkozót várjátok novemberre, nem a SAFE igények nyilvánosságra kerülését.

Most gondolom arra celzol, hogy izraellel meddig targyaltunk puls es egyebb eszkozok vetelerol aztan ha tenyleg usaval meg kotunk egy beszerzest ami esetleg tenyleg himars akkor at basztuk oket, nos erre csak az tudom mondani politika es ezt izrael is tudja.Akarunk? Végülis az elmúlt 3 évben a kezükkel a seggükben ültek, pedig csak akarniuk kellett volna hogy történjen valami ezen a téren. De így legalább megint bizonyítjuk mennyire megbízhatatlan tárgyaló partnerek vagyunk, és mennyire kell komolyan venni bármilyen szándékunkat.
Muszáj lesz, ha trumppal továbbra is jóba akar lenni orbán.Akarunk? Végülis az elmúlt 3 évben a kezükkel a seggükben ültek, pedig csak akarniuk kellett volna hogy történjen valami ezen a téren. De így legalább megint bizonyítjuk mennyire megbízhatatlan tárgyaló partnerek vagyunk, és mennyire kell komolyan venni bármilyen szándékunkat.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..