Ormenyre.De a legjobb forditoval vagy magyarrol oroszra vagy angolra forditani.Onnan ormenyre.Miféle nyelvre is fordítod a magyar index írásait ? Netán oroszra ?![]()
Ormenyre.De a legjobb forditoval vagy magyarrol oroszra vagy angolra forditani.Onnan ormenyre.Miféle nyelvre is fordítod a magyar index írásait ? Netán oroszra ?![]()
https://mid.ru/en/foreign_policy/news/2055699/
Igen, Király Tomi angolja nem a legjobb, meg gondolom, izgult is, az első ilyen interjúja. Majd belejön.
Majd akkor legközelebb én megyek el Dmitrij Anatoljevicshez naA Rubioval készitett interjúnál már kevesebb lesz a lámpaláza, Zelenskinél meg már végleg rutinos lesz.![]()
Mondtam nekik, hogy grúz étterembe ha nem mennek be, akkor haza se jöjjenek, mert az a kinti bárányborda és saslik az leírhatatlanul finom. Főleg ha jó kis szaperavi bor és Sarajishvili konyak is van hozzá.Régóta rádiózik, rutinos és külön légzéstechnikát használ, vszeg amiatt érezhető esetleg ilyennek a hangjaEddig azt hittem, a podcastjait egy gépi hang mondja el
Direktben bűnszarul dolgoznak a fordítóprogramok, valamiért jóval jobb eredményt lehet elérni ha az ember elsőnek angolra fordítja le és csak utána a célnyelvre. Vszeg mivel azt használják a legtöbben, emiatt az angolnak a legnagyobb a regisztere, és emiatt pontosabb a végeredmény (vagy legalábbis az eredetihez közeli)Ormenyre.De a legjobb forditoval vagy magyarrol oroszra vagy angolra forditani.Onnan ormenyre.
Csak egy kis off... A fordítóprogramok többsége angolon keresztül fordít. Tehát a Magyar --> Portugál a háttérben: Magyar --> (angol) --> Portugál. Ezért ilyen szarok az eredmények legtöbbször...Direktben bűnszarul dolgoznak a fordítóprogramok, valamiért jóval jobb eredményt lehet elérni ha az ember elsőnek angolra fordítja le és csak utána a célnyelvre. Vszeg mivel azt használják a legtöbben, emiatt az angolnak a legnagyobb a regisztere, és emiatt pontosabb a végeredmény (vagy legalábbis az eredetihez közeli)
Sejtettem, hogy így működnek, de akkor köszi a megerősítéstCsak egy kis off... A fordítóprogramok többsége angolon keresztül fordít. Tehát a Magyar --> Portugál a háttérben: Magyar --> (angol) --> Portugál. Ezért ilyen szarok az eredmények legtöbbször...
Csillag struktúrában vannak felépitve. Középen ül az angol - jellemző.... ahelyett, hogy inkább a magyar lenne középen!Sejtettem, hogy így működnek, de akkor köszi a megerősítést
- és ha egy ujabb nyelvre készül forditóprogram, rögtön az összes többiről is elérhető lesz.
A harctéri fejleményeket nézve ,mi késztetné/sürgetné Putyint arra,hogy jelen pillanatban a békekötést erőltesse ?? szerintem semmi ..Itt nem lesz semmilyen béketárgyalás nagyon sokáig, béke még annyira sem.
Eredeti hír:![]()
Nincs jele annak, hogy Putyin kész lenne bármiféle kompromisszumra az amerikai hírszerzők szerint
Egy friss hírszerzési jelentés szerint Putyin minden eddiginél eltökéltebb.444.hu
![]()
U.S. intelligence agencies see no sign Russia is ready to compromise on Ukraine
Russian President Vladimir Putin is now believed to be more dug in than ever, according to a recent intelligence assessment.www.nbcnews.com
Nyilván Putyin úgy véli, hogy még bőven nyerhet területeket. Már egy éve röhögök ezen a "24 óra alatt békét csinál Trump" dumán meg a mi fontoskodó minielnökünkön, aki úgy csinál mintha rajta múlna világbéke.A harctéri fejleményeket nézve ,mi késztetné/sürgetné Putyint arra,hogy jelen pillanatban a békekötést erőltesse ?? szerintem semmi ..
Itt csak akkor lehetne megállásra bírni az oroszokat (talán azt is csak átmenetileg), tényleg sikerülne lefaragni az olaj bevételeiket. Ez elvben megvalósítható lenne, de nem a jelenlegi "csináljuk is, meg nem is" hozzáállással.
Minden esetre nagyon sok év kellene az oroszoknak mire az egész Donbaszt elfoglalják Kramtorszk és Slovjanszk elég jól védhető erődvárosaival együtt, ami relatíve kevés emberrel is jól védhetőek.
A trumpi csodavárás kritikájában egyetértünk, a következtetésekben már annyira nem, de ez nem is a mostani topik témája. Eleget ukrajnázok amúgy is a tévében.Már egy éve röhögök ezen a "24 óra alatt békét csinál Trump" dumán
A nukleáris fegyverek a legdrágább használhatatlan fegyverek a földön. Propi értéke van valós harci értéke nincs ezeknek a cuccoknak.A trumpi csodavárás kritikájában egyetértünk, a következtetésekben már annyira nem, de ez nem is a mostani topik témája. Eleget ukrajnázok amúgy is a tévében.
Viszont csak, hogy itt is meglegyen, az oroszok most a Poszeidon nuki torpedót tesztelték, ami a Burevesztnyikkel közösen erős üzenetérték
Lavrov: Hajlandóak vagyunk hivatalos formában is garantálni, hogy egyetlen EU- és NATO-tagállamot sem támadunk meg![]()
Lavrov: Hajlandóak vagyunk hivatalos formában is garantálni, hogy egyetlen EU- és NATO-tagállamot sem támadunk meg
Az orosz külügyminiszter Szijjártó Péternek azt is mondta, hogy megfelelő előkészítés után készen állnak a budapesti békecsúcsra.444.hu
Megjegyzés: Ha már a 444 írja.....

A nemzetközi jogban minden megállapodás egy papírfecni, felrúgható. Valahol el kell kezdeni, hogy újból rendeződni tudjanak a nemzetközi kapcsolatok.Lavrov: Hajlandóak vagyunk hivatalos formában is garantálni, hogy egyetlen EU- és NATO-tagállamot sem támadunk meg
Ez a papírfecni mivel fog többet érni mint a budapesti memorandumban tett vállalásaik?
Finoman szólva nincs hitele Oroszországnak a szerződéseik betartása terén. Valszeg ők ezt fordítva látják, de hát így nem sokat és semmilyen szerződés.
Valamilyen kölcsönösen ellenőrizhető fegyverzet és csapattelepítési korlátozás kellene (pl. a határtól X km-re nem lehet Y főnél több csapat állomásoztatva), nagy hatalmi garanciákkal. Ez nagyon nem látszik.
Nyugatnak milyen hitele van, Minszk 1,2, Orosz vagyon elkobzása törvénytelenül….Lavrov: Hajlandóak vagyunk hivatalos formában is garantálni, hogy egyetlen EU- és NATO-tagállamot sem támadunk meg
Ez a papírfecni mivel fog többet érni mint a budapesti memorandumban tett vállalásaik?
Finoman szólva nincs hitele Oroszországnak a szerződéseik betartása terén.
Aztán utána jöhet a KGBoy.Majd akkor legközelebb én megyek el Dmitrij Anatoljevicshez na
A nemzetközi jog és határok megsértése 2014-es krími megszállással kezdődött.Nyugatnak milyen hitele van, Minszk 1,2, Orosz vagyon elkobzása törvénytelenül….
Mindig a másik hábáztatása, sehova sem vezet.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..