hm...igen, PL-15 is köthet ki Amerikában. Pont ezért nem adnám nekik a top-kategóriás rakétát.Én ezt oda-vissza rizikónak látom.
Ha csak nem úgy vannak vele hogy rövidesen átállnak JTAM-re és már leszarják.
hm...igen, PL-15 is köthet ki Amerikában. Pont ezért nem adnám nekik a top-kategóriás rakétát.Én ezt oda-vissza rizikónak látom.
Majd tetszene nekik is ha ők lennének hatalom ! India csak egy nyugati gyarmat volt mindig is ,kb az is fog maradni !Bónusz: Modi ellenzékének nem tetszik:
JA hát igen ezt valszeg az IMF is így gondoljaMajd tetszene nekik is ha ők lennének hatalom ! India csak egy nyugati gyarmat volt mindig is ,kb az is fog maradni !
Ahoz nagyban kelllett az Indiaiak "balfaszsága"/elbizakodottsága is.Az az 1 összecsapás alatt nagyobb veszteséget hoztak össze mint az ukránok 1-2 év alatt.Pedig az F16 A MLU-k pláne a 29-esek,Su27-esek/Su-24-esek nincsennek közel se egy szinten az Indiai Rafale gépekkel de még az Izraeli elektronikával "feltuningolt" Su30-asokkal se.Egszerűen csak megfelelő repülesi profillal mélyrepülésből "ugrásból" indítják a siklóbombákat cm-eket.Amúgy némi érdekesseg hogy abban a légiharcban a J10-esek mellett "főszerepet" játszottak a pakisztáni SAAB 2000-es AWACS gépek is amikből elvileg fog kapni Ukrajna.Jól fog kinézni a Paki vs Indián meccs után a Mica vs R37 párharc eredménye megint, ha lenne Dassault részvényem most kezdeném el eladni!
Hát ezekhez nem igazán jutott el az ipari forradalom....9 milis lőszer gyártása Pakisztánban manufakturális körülmények között 17:30 -tól a videóban.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..