Egy Orosz katona GoPro kamerája megörökíti azt a pillanatot, amikor egy ukrán FPV drón elhibázza a csapata elleni támadást.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A Gerán lelövéseknél 100-ig pörög a számláló. Nekem úgy tűnik mintha ez inkább a megközelìtések száma lenne, nem a lelőtt drónok száma.Geran2/shahed drónok elfogása
Kínai technika is munkában
Geran2/shahed drónok elfogása
Kínai technika is munkában
A második videó az nekem is gyanúsnak tűnik, most így többedszer visszanézve. Pont a találat előtt látszik, hogy meg van vágva a videó és szerintem a hang sincs rendben.A Gerán lelövéseknél 100-ig pörög a számláló. Nekem úgy tűnik mintha ez inkább a megközelìtések száma lenne, nem a lelőtt drónok száma.
A H-101 meg türelmesen várakozott hogy időben érkezzen a kiképzés szagú lövészetre.
Ha tévedek akkor napokon belül megszűnnek a mélységi csapások Ukrajnában! Ha nem akkor ezek a videók sántítanak. Kiderül!
A második videjónál nagyon örülnek, hogy elműködött az önmegsemmisítő, nem talált az egy legyet sem.A második videó az nekem is gyanúsnak tűnik, most így többedszer visszanézve. Pont a találat előtt látszik, hogy meg van vágva a videó és szerintem a hang sincs rendben.
Geranokat már régóta szedegetik le több-kevesebb sikerrel, de talán ez az első ilyen videó, hogy több elfogást így összevágva mutatnak egymásutánban.
Hát... Mondjuk úgy, hogy engem a felvételen látható egyenlőre még fej nélküli napraforgó nem győzött meg, hogy ez aktuális felvétel lenne.. Tavaszi lehet, de akkor meg nem Kupjanszk...Valószínűleg Grad...
"Tüzes pokol Kupyanszk közelében, a brutális harcok éjszaka sem szűnnek meg "
"Pavlográdban a Geranok csapást mérnek. Robbanások dörögnek szerte a városban. A helyiek szerint áramszünet van."
Game over????
Zelenszkij beleegyezett, hogy tárgyaljon Trump ukrajnai béketervéről
![]()
Amerika és Oroszország nem békejavaslatot, hanem ultimátumot tett az asztalra Ukrajnának
Szakértővel értékeltük a kiszivárgott amerikai–orosz javaslatot az ukrajnai háború lezárására.index.hu
Donbasz teljes egészében orosz kézre kerülne, amiért cserébe bérleti díjat fizetne Ukrajnának, viszont lenne egy demilitarizált övezet benne.
Ukrajnában hivatalos nyelvvé tennék az oroszt, valamint elismernék az orosz ortodox egyházat az elfoglalt területeken.
Az ukrán hadsereg méretét 400 ezer főben maximalizálnák, azaz nagyjából megfeleznék a jelenlegi állományt, miközben a több 100 kilométer hatótávú rakéták birtoklását megbetiltanák Ukrajnának.
Valamint nem engedélyeznék, hogy külföldi katonák állomásozzanak Ukrajnában.
Ha ennyi, ez orosz szemmel elfogadhatatlan szerintem. HA elfogadják, akkor kb. Putyin gyengeségének bizonyítéka.Game over????
Zelenszkij beleegyezett, hogy tárgyaljon Trump ukrajnai béketervéről
![]()
Amerika és Oroszország nem békejavaslatot, hanem ultimátumot tett az asztalra Ukrajnának
Szakértővel értékeltük a kiszivárgott amerikai–orosz javaslatot az ukrajnai háború lezárására.index.hu
Donbasz teljes egészében orosz kézre kerülne, amiért cserébe bérleti díjat fizetne Ukrajnának, viszont lenne egy demilitarizált övezet benne.
Ukrajnában hivatalos nyelvvé tennék az oroszt, valamint elismernék az orosz ortodox egyházat az elfoglalt területeken.
Az ukrán hadsereg méretét 400 ezer főben maximalizálnák, azaz nagyjából megfeleznék a jelenlegi állományt, miközben a több 100 kilométer hatótávú rakéták birtoklását megbetiltanák Ukrajnának.
Valamint nem engedélyeznék, hogy külföldi katonák állomásozzanak Ukrajnában.
Én is úgy gondolom, hogyha tényleg ekkora a szar az ukránoknál a fronton akkor Putyin nem fog leállni és megelégedni azzal amit az USA ajánl.Ha ennyi, ez orosz szemmel elfogadhatatlan szerintem. HA elfogadják, akkor kb. Putyin gyengeségének bizonyítéka.
Szerintem kamu.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..