Közlekedés (infrastruktúra, vasút, autó-motor, elektromos járművek, ...)

Nyilván meg fog szakadni a szívem, ha nem tud egyenletes 40-50-es tempót menni. Azt pont joggal szarom le, nem kötelező 40-50-nel menni (de tényleg nem; én is kibírom, hogy lassabban menjek időnként; ha nem tetszik, tessék szobabiciklizni). A bicikliút általában tök üres (ahol eszembe jutott); Pest az más sztori, ott meg babakocsi/kutyás idióták.
Ez ennek az országnak a lényege: mindenki sz.rik mindenkire.
Jó tett helyébe jót várj! Egyszerűbben.. Ne szarj más küszöbére, akkor nem fossák le az ajtókilincsedet...:D

• Tetszik
Reactions: gafzhu and 2ndt
Jó tett helyébe jót várj! Egyszerűbben.. Ne szarj más küszöbére, akkor nem fossák le az ajtókilincsedet...:D
Ez az, ami nem megy itthon.
Itt mindenki imád szopatni mindenkit, szabálykövetés zéró.
Hálistennek sosem csaptam el senkit, de volt, hogy igen kevésen múlt.
Nem szeretem a bringásokat főúton.
Az outisok egy része meg külön állatfaj; a lábát borotválja, de villogó feltenni már nem megy, mert "plusz súly". Családban is vannak.

• Tetszik
  • Hűha
Reactions: fip7 and Kim Philby
Elvileg a sportolók mentesítve vannak...outival nem tudsz egyenletes 40-50es tempót menni kerékpárúton, mert bezavar a többi hülye bringás...de a gyalogosok se jobbak a bicikliúton sétálva. kutyázva, vagy az autós, aki a bringaúton parkol...
+a bringautak jó nagy része alkalmatlan kerékpáros közlekedésre, különféle okokból
++ városi forgalomnál maradva a 40-50 bőven elég és egyáltalán nem lassabb, mint autóval
(ahol ugye 50 amúgy is a max), sőt gyorsabb is, mert nem állsz a dugóban

De egyébként nem csak autósok közt vannak balfaszok, ugyan az bringások, gyalog, rollereseknél is.
Sokkal rosszabbnak érzem most a közlekedési morált, mint akár pár éve is.

Az viszont nettó köcsögség, hogy akármiért is veszélyeztet az autós.
Vagy leszaromságból, vagy fogalmatlanságból, vagy sima magyaros jóindulatból.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Elvileg a sportolók mentesítve vannak...outival nem tudsz egyenletes 40-50es tempót menni kerékpárúton, mert bezavar a többi hülye bringás...de a gyalogosok se jobbak a bicikliúton sétálva. kutyázva, vagy az autós, aki a bringaúton parkol...
Na ez szép, Nem kaphatnék én is egy szép egérutat, mert a közúton bezavar a sok ty.... ? :)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Attól függeltlenül, hogy igaza van, szerintem nagyon túldramatizálja...
Érteni vélem, hogy mire gondolsz.
Azért lett valahol sikeres újságíró, amiért lettek mások sikeres humoristák.
Mert egy megint más típusú ember még egy faék egyszerű történetet sem tud még egy épkézláb mondattal sem elmondani/leírni.
Ők meg szórakoztató/megosztó/kattintás és letöltésgenerátor cikket, műsort tudnak rittyenteni abból, hogy:

Saját magának kellett elmennie forgalomba helyeztetni egy új Teslát.

Te (meg én:D) megnézted, rápazaroltál az egyszeri, megismételhetetlen, véges életedből, karácsonyi készülődés helyett(!) 23 percet arra, hogy ezt meghallgasd.

S még kommentáltad is;)
(Még jó, hogy én nem:confused:)

Megosztó beszéd/diskurzus téma lett, ...akkor valahol csak elérte a célját...

De megközelítem másik oldalról is, ami szimplán csak arról szól, hogy különböző emberek vagyunk.

Pl. engem sem lehet bezavarni a Metróba, Lidlbe, mert azt érzem, hogy csak egy zavaró tényező vagyok; egy problémaforrás, egy szükséges rossz (mint a betegek a kórházakban), s különben is húzzak már ki, bármennyiért is vásároltam.
Viszont elborzadva nézem a másik magánvásárló embertípust, aki sanda gyanúval méregeti az összes terméket, no meg legfőképp az árát (a pénztárnál meg kizökkenthetetlenül a kijelzőt, ahelyett, hogy az elpakolásra koncentrálva), s felőle lehetne egy otthagyottan használatba vett temperálatlan egykori házgyári csarnok is, csak 2.5%-al olcsóbb legyen.
Természetesen az összes őt érdeklő termék árát tudja fejből - az összes bolthálózatban, s megjegyzi hangosan (megtörtént), hogy ez a tejföl a város másik végében levő boltban öt, azaz öt forinttal olcsóbb volt, így őt itt nem tudták lehúzni...
-:eek:

Az egyik embertípust lenyűgözi a Tesla filozófiája úgy cuzammen, a másik meg az életben nem venne/használna így, egy ilyet.

Bazsónak - is - fontosak a gesztusok, hát így járt...

Van ilyen a KRESZ-ben? Hol?

Eső, rossz látási körülmények, vízes útfelület, és egy idióta aki ezekről nem vesz tudomást:

Eső, rossz látási körülmények, vízes útfelület, és egy idióta aki ezekről nem vesz tudomást:
Azon se lepődnék meg ha nyári gumin ment volna az a roncs

• Tetszik
Reactions: fip7
Nem tudom volt e már.

Engem újfent ledöbbent egy ilyen autó ára.

Első percben elmondja.

• Tetszik
Reactions: fip7 and enzo
Nem tudom volt e már.

Első percben elmondja.

Ha jól hallom 4 millió forint. Fele annyiba kerül, mint itt nálunk egy hasonló, full fapados új autó.

Közlekedés biztonsági teszt. A régi nyomógombos volvo agyonverte a mai érintőképernyős kocsikat:

Nem tudom volt e már.

Első percben elmondja.

Amúgy nem hiszed el, de megtaláltam a kínai autó eredetijét! :D :D :D
Kérlek szépen ez egy 4. Generációs Kia Optima más néven K5-ös.
2560px-2018_Kia_Optima_2_CRDi_ISG_1.6_facelift_Front.jpg

2560px-2018_Kia_Optima_2_CRDi_ISG_1.6_facelift_Rear.jpg

2560px-Kia_Optima_%28JF%29_Interior.jpg

És ez nem illegális kínai másolat, ugyanis konkrétan gyártotta a kínai gyár. És szerintem 2020 után, amikor lejárt a KIA-s modellév, akkor tovább gyárthatták saját dizájnnal, kínai névvel.
Szóval amit a srácok teszteltek, az egy kínában, licenc alapján gyártott Kia Optima. Amit aztán az oroszok is megkaptak, kínából.
És gondolom azért választották ezt a modelt az oroszok, mert, hogy volt náluk KIA gyár, ahol mit ad Isten, pont ezt a modelt és az elődjét gyártották :D
De jó nyomozó vagyok :cool: