hm...igen, PL-15 is köthet ki Amerikában. Pont ezért nem adnám nekik a top-kategóriás rakétát.Én ezt oda-vissza rizikónak látom.
Ha csak nem úgy vannak vele hogy rövidesen átállnak JTAM-re és már leszarják.
hm...igen, PL-15 is köthet ki Amerikában. Pont ezért nem adnám nekik a top-kategóriás rakétát.Én ezt oda-vissza rizikónak látom.
Majd tetszene nekik is ha ők lennének hatalom ! India csak egy nyugati gyarmat volt mindig is ,kb az is fog maradni !Bónusz: Modi ellenzékének nem tetszik:
JA hát igen ezt valszeg az IMF is így gondoljaMajd tetszene nekik is ha ők lennének hatalom ! India csak egy nyugati gyarmat volt mindig is ,kb az is fog maradni !
Ahoz nagyban kelllett az Indiaiak "balfaszsága"/elbizakodottsága is.Az az 1 összecsapás alatt nagyobb veszteséget hoztak össze mint az ukránok 1-2 év alatt.Pedig az F16 A MLU-k pláne a 29-esek,Su27-esek/Su-24-esek nincsennek közel se egy szinten az Indiai Rafale gépekkel de még az Izraeli elektronikával "feltuningolt" Su30-asokkal se.Egszerűen csak megfelelő repülesi profillal mélyrepülésből "ugrásból" indítják a siklóbombákat cm-eket.Amúgy némi érdekesseg hogy abban a légiharcban a J10-esek mellett "főszerepet" játszottak a pakisztáni SAAB 2000-es AWACS gépek is amikből elvileg fog kapni Ukrajna.Jól fog kinézni a Paki vs Indián meccs után a Mica vs R37 párharc eredménye megint, ha lenne Dassault részvényem most kezdeném el eladni!
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..