Nahát...micsoda véletlenek vannak...

Egy ZS-uralom alatt álló Amerikában ez nem meglepetés.Huckabee, az Egyesült Államok izraeli nagykövete:
„Úgy vélem, hogy az F-35-ösök Törökországnak történő eladása a közeljövőben nem fog megtörténni. Ennek egyik oka az, hogy Törökországnak még mindig vannak orosz felszerelései, és ez számunkra vörös vonal.”
Egy másik ok Izrael katonai fölénye. Nem szállítunk egyetlen országnak sem olyan fegyvereket, amelyek alááshatnák ezt a fölényt. Izrael mindig is a legfejlettebb technológiával fog rendelkezni, amivel mi is rendelkezünk."![]()
nekem ez nem azért volt érdekes mert kijelentették,hogy Izraelt a lehető legmodernebb motyókkal látják el,hiszen ez eddig is így volt, és ebben a kontextusban nem változott semmi .Egy ZS-uralom alatt álló Amerikában ez nem meglepetés.
1. Erdogan hamarosan lekerül a tábláról; na az utódja érdekes lesz.nekem ez nem azért volt érdekes mert kijelentették,hogy Izraelt a lehető legmodernebb motyókkal látják el,hiszen ez eddig is így volt, és ebben a kontextusban nem változott semmi .
inkább azért érdekes,mert kiváncsi vagyok meddig lehet még feszíteni a húrt Erdogannál, aki azért erősen hajlik a különutas politizálásra,ráadásul tökéletesen tisztában is van azzal,hogy milyen geopolitikai befolyással bír a térségében Törökország.
Hát nem tudom, olyannak én se szívesen adnám oda a high tech cuccaimat, aki közben hintapolitikát folytatEgy ZS-uralom alatt álló Amerikában ez nem meglepetés.

Miben is folytatott Erdogan hintapolitikát amúgy?Hát nem tudom, olyannak én se szívesen adnám oda a high tech cuccaimat, aki közben hintapolitikát folytat![]()
Itt a hintapolitika alatt azt értik a pógárok, hogy a saját országa érdekeit próbálja érvényesíteni, minden irányba...(szerintem)Miben is folytatott Erdogan hintapolitikát amúgy?
Egyszer Putyinra mosolyog, egyszer Trumpra. Hogy lehetnél biztos abban, hogy Ivánt nem viszik oda megnézni az F35-ös gépeid ha mindkét csapathoz dörgölőznek?Miben is folytatott Erdogan hintapolitikát amúgy?
Lám a ruszkik bekockáztattak a légvédelmük eladásával. Dörgözlőzni meg mondjuk k.rvára nem, a dörgöőzés az a z Orbán-Trump meg az Orbán-Bibi kapcsolat. Erdogan ennél sokkal szuverénebb. Annyira dörgölőzik a ruszkikhoz, hogy ezerrel tolta a drónokat az ukriknak.Egyszer Putyinra mosolyog, egyszer Trumpra. Hogy lehetnél biztos abban, hogy Ivánt nem viszik oda megnézni az F35-ös gépeid ha mindkét csapathoz dörgölőznek?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..