Ma is több csapást mértek a telepes hősők khámász sátrakra, khámász iskolákra, khámász menekülttáborokra, khámász tornyokra. Legalább 10-en meghaltak, köztük 5 éves khámász tagok is.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Telepes milicisták különféle hangokat (gyerek sírás, segítségért kiáltozó nő hangja stb.) kiadó katonai drónokkal csalogatnak ki embereket az utcára, majd ott a felfegyverzett drónokkal tüzet nyitnak rájuk.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

"Rijád és Iszlámábád tárgyalásokat folytat egy milliárdos szaúdi kölcsön JF-17-es vadászgépekről szóló megállapodássá alakításáról, a katonai együttműködés elmélyítése érdekében – közölték források a Reuters hírügynökséggel január 7-én. "

• Tetszik
Reactions: gergo55 and fishbed
Na erről beszéltem...Izrael és az USA egymásra tolják a gazdag olajmonarchiákat és Pakisztánt, Törökországot és Iránt....meg Szíriát és az oroszokat a háttérben...Irak szintén beszáll, és az egyiptomi akció folyományaként lehet, hogy Egyiptom is. Jemen kézenfekvő, hogy csatlakozik, főleg, ha a szaudiakkal kiegyeznek...

• Tetszik
Reactions: fishbed and Pogány
Huckabee, az Egyesült Államok izraeli nagykövete:

„Úgy vélem, hogy az F-35-ösök Törökországnak történő eladása a közeljövőben nem fog megtörténni. Ennek egyik oka az, hogy Törökországnak még mindig vannak orosz felszerelései, és ez számunkra vörös vonal.”

Egy másik ok Izrael katonai fölénye. Nem szállítunk egyetlen országnak sem olyan fegyvereket, amelyek alááshatnák ezt a fölényt. Izrael mindig is a legfejlettebb technológiával fog rendelkezni, amivel mi is rendelkezünk." :D

Huckabee, az Egyesült Államok izraeli nagykövete:

„Úgy vélem, hogy az F-35-ösök Törökországnak történő eladása a közeljövőben nem fog megtörténni. Ennek egyik oka az, hogy Törökországnak még mindig vannak orosz felszerelései, és ez számunkra vörös vonal.”

Egy másik ok Izrael katonai fölénye. Nem szállítunk egyetlen országnak sem olyan fegyvereket, amelyek alááshatnák ezt a fölényt. Izrael mindig is a legfejlettebb technológiával fog rendelkezni, amivel mi is rendelkezünk." :D
Egy ZS-uralom alatt álló Amerikában ez nem meglepetés.

Egy ZS-uralom alatt álló Amerikában ez nem meglepetés.
nekem ez nem azért volt érdekes mert kijelentették,hogy Izraelt a lehető legmodernebb motyókkal látják el,hiszen ez eddig is így volt, és ebben a kontextusban nem változott semmi .

inkább azért érdekes,mert kiváncsi vagyok meddig lehet még feszíteni a húrt Erdogannál, aki azért erősen hajlik a különutas politizálásra,ráadásul tökéletesen tisztában is van azzal,hogy milyen geopolitikai befolyással bír a térségében Törökország.

nekem ez nem azért volt érdekes mert kijelentették,hogy Izraelt a lehető legmodernebb motyókkal látják el,hiszen ez eddig is így volt, és ebben a kontextusban nem változott semmi .

inkább azért érdekes,mert kiváncsi vagyok meddig lehet még feszíteni a húrt Erdogannál, aki azért erősen hajlik a különutas politizálásra,ráadásul tökéletesen tisztában is van azzal,hogy milyen geopolitikai befolyással bír a térségében Törökország.
1. Erdogan hamarosan lekerül a tábláról; na az utódja érdekes lesz.
2. A Török NATO tagság egyetlen oka a Boszporusz/USSR és Tsai közelség volt, egyéb előnyük nincs.
3. Egy hatalom mindig jobb mint sok a "hatalmasok" esetében. Tehát vagy rezsim change törököknél deep state-friendly verzióra vagy Izrael lesz a helyi egyetlen hatalom. Ez esetben a törökök felkerülnek a korábbi gyalulandó közel-keleti listára.
Na az lesz érdekes, mert ott besegíthetnek a ruszkik barátság nélkül is (atomernyő kiterjesztése, oké, arcoskodás, de hátha).

Egyszer Putyinra mosolyog, egyszer Trumpra. Hogy lehetnél biztos abban, hogy Ivánt nem viszik oda megnézni az F35-ös gépeid ha mindkét csapathoz dörgölőznek?
Lám a ruszkik bekockáztattak a légvédelmük eladásával. Dörgözlőzni meg mondjuk k.rvára nem, a dörgöőzés az a z Orbán-Trump meg az Orbán-Bibi kapcsolat. Erdogan ennél sokkal szuverénebb. Annyira dörgölőzik a ruszkikhoz, hogy ezerrel tolta a drónokat az ukriknak.