Trumpnak nem erővel kellene megoldania ..A DK-US tárgyalások után nem közeledtek az álláspontok
Akár.Trumpnak nem erővel kellene megoldania ..
hanem a lakossággot kellene a saját pártjára állítania, akik aztán egy népszavazás keretén belül "függetlenednének" Dániától, s kérnék felvételüket az USA-ba.
A kecske is jól lakna , és a káposzta is megmaradna
Esik szét a világ bakker. Úgy, kb. most! LoL
Azért ez így egy kicsit ijesztő.Nem véletlenül esik szét. A WEF 2030-ra ígérte az új világrendet. Be is szeretnék tartani (sajnos).
A probléma az, hogy minden eddigi "új világrend" egy nagy háború eredménye volt. Nekem meg nincs kedvem a III. VH-hoz.
Irány Új-Zealand!Azért ez így egy kicsit ijesztő.
Én legalábbis kezdek azért beszarni.
Remélem atomozni nem fognak, csak EMP-zni. Legalább a macskának legyen esélye túlélni, ha nekem nem is

Egyszerűen nem akar tökölni és ezzel akar bevonulni a halhatatlan amcsi elnökök közé. Ahogy Alaszka megvétele történelmi húzás volt, Grönlandé is az lesz.Trumpnak nem erővel kellene megoldania ..
hanem a lakossággot kellene a saját pártjára állítania, akik aztán egy népszavazás keretén belül "függetlenednének" Dániától, s kérnék felvételüket az USA-ba.
A kecske is jól lakna , és a káposzta is megmaradna
Szép lesz ha egymásnak esnek.Szopó lehet mostanában a Whitehallban, az ziher
Mondjuk azt nem gondoltam volna, hogy már most 'az elején' ennyire szembe fog kerülni Őfelsége kormánya az USA-val.
Ti. brit csapatok is mennek Grönlandra.
Csak épp Alaszkát el akarták adni, Grönlandot meg nem. A cári Oroszország nem volt a hivatalos szövetséges akivel szemben írásban vállalta (NATO szerződés), hogy nincs semmilyen területi követelése. Ellenben Dánia szövetséges, aki az USA után a legtöbb katonát vesztette Afganisztánban amcsi érdekekért lakosság arányosan.Egyszerűen nem akar tökölni és ezzel akar bevonulni a halhatatlan amcsi elnökök közé. Ahogy Alaszka megvétele történelmi húzás volt, Grönlandé is az lesz.
Fanboy beszél belőled.Egyszerűen nem akar tökölni és ezzel akar bevonulni a halhatatlan amcsi elnökök közé. Ahogy Alaszka megvétele történelmi húzás volt, Grönlandé is az lesz.
100 évnyi amcsi "soft power" és hitelesség megy a kukába

Na akkor itt van annak az ideje, hogy dühösen toppantsunk egyet a fapapucsunk sarkával, mert mást érdemben úgy sem tudunk tenni, mint Európa!A DK-US tárgyalások után nem közeledtek az álláspontok
Ez egy tulok fasz! Mondjuk halhatatlan lesz, történelemben fennmarad örökre a neve az fix, mert egy címeres barom! Össze vissza beszél, cselekszik, hétfőn A-t mond, kedden B-t, fenyeget ellenfelet, szövetségest, Epstein aktát titkosít, Ford munkásnak ugat mutogat kamerák előtt, védhetetlen a karakter lásszuk be! Nem erős vezető - az Putyin meg Xi basszátok meg akkor is ha szentségtörés leírni én megteszem!!! - hanem egy buta egoista nárcisztikus fasz, aki hatalomhoz jutott!!!Egyszerűen nem akar tökölni és ezzel akar bevonulni a halhatatlan amcsi elnökök közé. Ahogy Alaszka megvétele történelmi húzás volt, Grönlandé is az lesz.
ezen ne múljék
Itt egy másik ÁLLAMFÉRFIKeir Starmer egyre idegesebben kapkod ha valaki kritizálja az X-en, most éppen az isteni Eva Vlaardingerbroek vízumát vonhatta vissza
!!!Itt egy másik ÁLLAMFÉRFI!!!
Vajon honnan szalajtották ezt a sok bohócot, de tényleg?!!
Ebben a rövid videóban is az a szép, ha nem kapnak alkatrészt ahhoz a repülőhőz, akiket most ott kiraktak fél év múlva haza már nem repülni fognak.
Ezt én már hinni nem akarom, ne bazzz márHát őt konkrétan a Szentföldről, nahát, micsoda véletlen.
!
!A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..