"Ne húzd fel magad Jock!"He? Hagyhjál, idegbe rakott ezzel a vaskupolával

"Ne húzd fel magad Jock!"He? Hagyhjál, idegbe rakott ezzel a vaskupolával

Ez egyértelmű, de végülis olyan területek visszafoglalásáért hoztak áldozatot itt Európában az amerikaiak, amiket az angol-francia duónak kellett volna megvédeni, de nem sikerült, sajnos ebből a szempontból jogos ez az amerikai logika. Ebben a háborúban konkrétan Európa, mint a nagyhatalmak kontinense örökre vesztett, hogy az amerikaik a hadiiparukkal, a szovjetek pedig a felofghatatlan emberi áldozatukkal győzhessenek.Ja, de a sokmillió többi szövetséges nélkül sem
A nácikat elsősorban a SZU verte meg.Ez egyértelmű, de végülis olyan területek visszafoglalásáért hoztak áldozatot itt Európában az amerikaiak, amiket az angol-francia duónak kellett volna megvédeni, de nem sikerült, sajnos ebből a szempontból jogos ez az amerikai logika. Ebben a háborúban konkrétan Európa, mint a nagyhatalmak kontinense örökre vesztett, hogy az amerikaik a hadiiparukkal, a szovjetek pedig a felofghatatlan emberi áldozatukkal győzhessenek.
izéEgyre inkább az az érzésem, hogy ez Európa összeugrasztásáról, az EU gyengítéséről szól...
nem "ti", hanem SilvioD, de ő is csak azért, mert a kormányunk "jóban van" Trumppal. Ha Kamala csinálná ezt, akkor radikálisan más lenne sokak szemlélete, az övé is.Ó istnem, ti meg leragadtok ennél a bullshit mantránál
Felesleges idegeskedni, a sok stressztől kihullik az ember haja. 40 év múlva kitűnő paródiák fognak készülni erről az elnökségről.He? Hagyhjál, idegbe rakott ezzel a vaskupolával
Csak éljük is megFelesleges idegeskedni, a sok stressztől kihullik az ember haja. 40 év múlva kitűnő paródiák fognak készülni erről az elnökségről.
Ez elég nagy ellentmondás.nem "ti", hanem SilvioD, de ő is csak azért, mert a kormányunk "jóban van" Trumppal. Ha Kamala csinálná ezt, akkor radikálisan más lenne sokak szemlélete, az övé is.

Ahaaaaa. Ahogy Pinget, meg Un-t is.Ráadásul kedvel minket,

Én nem mindent ideológián át nézek, eddig ambivalens voltam az amerikai külpolitikával szemben, most csak szimplán hülyeséget vélek látni. Én sajnos nem vagyok az a fajta diplomata alkat, aki szereti a szagos bélsárt illatos süteménynek eladni majd megenni és dícsérni.Ez elég nagy ellentmondás.
Kamala és az Unió vezetői ugyanúgy a Demokraták mögött álló pénzügyi elit emberei. Miért ment volna velük szembe Kamala?? Ő minket zsarolt volna Brüsszellel tandemben. Trump mást. Értem, hogy eddig tetszett, ami onnan jött, ez meg most kellemetlen, sorry
Trump volt Mo. egyetlen esélye hogy kitörjön a brüsszeli szorításból, most legalább részben beváltja a reményeket, miért lennék ettől szomorú??? Ráadásul kedvel minket, kisebb ajikkal, szerb olajfinomító, meglep. Ez hosszú távon javítja Mo.stratégiaia pozícióit Orbántól függetlenül, ennek ti is örülhettek, csak a szerbek meg ruszkik csesztek rá
Attól még egyértelmüen egy nárcisztikus pojáca. Csapong, de szórakoztatóbban adja a nyugati elitnek az ívet. Az én emberem nem Trump, hanem az avatárom.
Kicsit olyan mint az itthoni rendszerváltó. Az meg másnak, esetleg neked tetszik, pedig a stílus, nárcisztikus pojáca jellem hasonló.
az utolsó mondatért kár volt .. nagyon kár .. kit érdekel GB nagyhatalmisága .. meghalt kb félmillió angol, meg durván 27-28 millió szovjet ..GB meg elég nagy áldozatot hozott, a győztesek közül a legnagyobbat (megszűnt a régi nagyhatalmisága).
(egy kis szóvicc gondolom belefér .. van egy török-.magyar haverom, őt ugrattam mindig,hogy amikor kötelező olvasmány volt az Egri Csillagok kinek szurkolt ? )Én nem mindent ideológián át nézek, eddig ambivalens voltam az amerikai külpolitikával szemben, most csak szimplán hülyeséget vélek látni. Én sajnos nem vagyok az a fajta diplomata alkat, aki szereti a szagos bélsárt illatos süteménynek eladni majd megenni és dícsérni.

Az anyaország is tönkre ment bele, hogy pár évig egyedül harcolt.az utolsó mondatért kár volt .. nagyon kár .. kit érdekel GB nagyhatalmisága .. meghalt kb félmillió angol, meg durván 27-28 millió szovjet ..
az hogy elbuktak ezt-azut . hát bukott ott ms is szinte az összes gyarmattartó elbukta amilye volt, talán a spanyolok,portugálok,franciák húzták a legtovább, de ott volt a briteknek Hong-Kong azt csak '97-ben adták vissza ha jól emékszem, de lehet '98 szóval ha ebből az aspektusból nézzük akkor meg ne panaszkodjanak .. tényleg Gibraltár ? Falkland ?
Azt én már remélem nem fogom megérnimost valamiért az jutott eszembe,hogy ha úgy hozná a sors hogy Great Britain végül Great BritIslam lesz akkor kinek fogsz szurkolni ?(egy kis szóvicc gondolom belefér .. van egy török-.magyar haverom, őt ugrattam mindig,hogy amikor kötelező olvasmány volt az Egri Csillagok kinek szurkolt ? )

Örülök, hogy egyetértünk. Ha Vance-t beiktatják, akkor várom, hogy milyen amerikát épít Peter Thiel.Nem kell fényesre nyalni a seggét.
Ebben a románok verhetetlenek.
Igen, az egy Gröndland-USA torta.
Hátradőlni a karosszékben, meg kicsit bíztatni, hogy romboljon.. 1-2 dolgot kérni és várni Vance jöjjön, hátha vele lehet új Európát is építeni.
AIKi az okos az USA törvényeivel kapcsolatban? Milyen törvényi alapon ítélheti a bíróság törvénytelennek Trump vámjait?
Azt nyilatkozta, hogy ez valós veszély és ha törvénytelennek ítéli a bíróság, akkor rengeteg pénzt kell visszafizetnie az USA-nak.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..