A HTKA.HU (avagy magyarok hatása a fegyverkezésre és a biztonságpolitikára)

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

nyugger

Well-Known Member
2012. szeptember 30.
4 818
8 922
113
Burkina Faso nevében elítélem az összeesküvést, a Szupercsapat és Chuck Norris segítségét kérem. :D
 

Unio

Member
2011. május 5.
663
1
18
A szerkesztők későn kapcsoltak, hogy a rivális hatalmak is átlátták a Htka.hu jelentőségét és – érdeklődő hozzászólók képében – ügynököket juttattak az információk közelébe. Kínai kommentelők az ötletek nagy részét ellopták, más hozzászólásokat manipulálni igyekeztek.
De tudtam! Azért pontosítanék, mert a kínaiak mögött meg a pandák állnak, minden fontosabb ország állatkertjeibe már juttattak kémeket. Az aranyos bundás jószágok csak álcák, ne dőljetek be nekik!

A Moszat meg a másik nagy sunyi, ők valójában Irán atomját megszerezni akarják, és majd Nuka Kólát meg Nuka sütit akarnak belőle gyártani, hogy azzal butítsák és mérgezzék világunk lakóit!

Ackbar Admirális már az 1983-as Jedi Visszatér óta, azaz 31 éve figyelmeztet minket folyamatosan, hogy Ez Csapda! De csak nagyon kevesen látnak be a dolgok mögé, nyitott szemmel járjatok, mert hamarosan nagy dolgok fognak történni!

És vigyázzatok a felkavaró elemektől, főleg azoktól, akik badarságokat beszélnek!

 

 
 

shornet24

Active Member
2011. július 7.
268
58
28
Egy ismerősöm szerint az egyiptomi piramisokat is magyarok építették csak ellopták tőlünk! :D:D
 

jancsiga

Member
2010. május 3.
51
1
6
A magyarok a Atlantiszrol származnak és onna ered az ösze földi kultura Atlantisziak meg UFOk voltak Vi vagyunk az emberiség ösei A tiszta vér
 

tallking

Member
2011. július 6.
417
3
18
http://www.youtube.com/watch?v=3X9LvC9WkkQ
Ha erre gondolok akkor újra meg kell győződjünk róla hogy jancsigának igaza van.
 

hiryu

Active Member
2012. december 9.
4 656
6
38
öööö----

 

van már AG -hajtómű?

Mer' gép eddig nemcsaknem Indiában, hanem másutt se maradt fönn....

Bár ezek az indiaiak nem rendes nép, ellopták a szívcsakránkat.

 
 

rayk69

New Member
2013. január 3.
1
0
1
Békés szándékkal jöttem egy távoli galaxisból Magyar honba.(Van nukleáris fegyveretek?)Ü.D.V :E.T.
 

jancsiga

Member
2010. május 3.
51
1
6
<a title="silirusglanis profiljának megtekintése" href="http://htka.hu/kerekasztal/tagok/silirusglanis/">silirusglanis</a> Ki az a Szaniszló Ferenc? És mi az a Echo TV?