A kérdés mindig az ár. És miután megszavazták biztos lehetsz benne, hogy széthúzott farpofával pucsított be a kormány.
Lesz itt buzi propaganda, lmbtq jogok, nemváltó műtétek, és migirisimi.
Ja meg persze természetesen még az 56os halálos ítéleteket kiszabó bírók rehabilitálása is.
Hagyjad már!
Miben is győzött a EU-s érvrendszer?
A migrisimi már nagyon nincs mapirenden. Keress már rá Weber legitóbbi migránsellenes kirohanására!
Az EP sorai meg elég csúnyán meg lesznek tizedelve. Nem kell mást tennünk, mint a mostani korrupciós ügyet lebegtetni.
Szerinted véletlen, hogy a velünk kapcsolatos nagy döntés előtt 1 nappal pattan ki az ügy? Mi több Orbán Twitteren betolja a lompost?
Véletlen, hogy mi voltunk akik Katar kapcsán a tűzközelben voltunk?
Ha nem is mi szereztük az infót, biztos vagyok benne, hogy mi robbantottuk.
És ezt szerintem teljesen nyilvánvalóan nem is akartuk titkolni, (Orbán tweet) és szívbaj nélkül fel is használtuk.
Igen, ez egy veszélyes játék, de biztos vagyok benne, hogy nem mindenki van lakat alatt, aki katari pénzt kapott.
Azt is megmerem kockáztatni, hogy a legmagasabb szintekig "büdösödik a hal".
Szóval ne legyünk meglepve, ha "szuperfeltételek" teljesülése után villámsebességgel elengedik a többi visszatartott lóvét is.
Az, hogy jelenleg ezeket még visszatartják, inkább egy arcmegőrzés az ellenfeleink számára....