Kérdésem az lenne hogy Trump valóban államosította a Fed-et?
Na ez nekem új. Szerintem hamarabb vinné el a "koronavírus", minthogy ez megtörténjen.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kérdésem az lenne hogy Trump valóban államosította a Fed-et?
A neomarxistáknak nagyon nem tetszik, hogy az ország egész jól bírja a gazdasági és járványügyi válságot is.
Pedig már vízionálták az olaszokat meghaladó halálozási számokat, összeomló egészségügyet, gazdaságot, milliós munkanélküliséget és ők már kúsznának is a küszöb alatt az IMFhez alamizsláért és még a földből kiásott 20 éves vasbeton darabot is eladnák külföldnek....filérekért persze.
Hát ez nem jött be, pedig karigeri húzott egy durvát és 200 000 embert összezárt, szóval a vírusdurvulás össze fog jönni 2 héten belül, de miután befenyítődött, hogy a parkolási maffia elássa a kervégébe visszalépett. Sajnos későn.
Kíváncsi vagyok hány halott szárad majd a lelkén. Mondjuk inkább a pofáján kellene azon vastagabb a bőr.
Kennedyt ezért lőtték le.Kérdésem az lenne hogy Trump valóban államosította a Fed-et?
Látom Te se érted...
egy fillérrel sincs több az államkasszában
Akkor lenne több ha a jelenlegi árfolyamon eladná az aranyat..
Én is így gondolom de valakitől hallottam aki nem hiteles forrás és hátha tud valaki erről. Vagy ennek a tervéről esetleg állami felügyelet alá helyezésének kezdeményezéséről.Na ez nekem új. Szerintem hamarabb vinné el a "koronavírus", minthogy ez megtörténjen.
A neomarxistáknak nagyon nem tetszik, hogy az ország egész jól bírja a gazdasági és járványügyi válságot is.
Pedig már vízionálták az olaszokat meghaladó halálozási számokat, összeomló egészségügyet, gazdaságot, milliós munkanélküliséget és ők már kúsznának is a küszöb alatt az IMFhez alamizsláért és még a földből kiásott 20 éves vasbeton darabot is eladnák külföldnek....filérekért persze.
Hát ez nem jött be, pedig karigeri húzott egy durvát és 200 000 embert összezárt, szóval a vírusdurvulás össze fog jönni 2 héten belül, de miután befenyítődött, hogy a parkolási maffia elássa a kervégébe visszalépett. Sajnos későn.
Kíváncsi vagyok hány halott szárad majd a lelkén. Mondjuk inkább a pofáján kellene azon vastagabb a bőr.
Azóta finomodtak a módszerek.Kennedyt ezért lőtték le.
Gyorsan JFK lenne belőle isKérdésem az lenne hogy Trump valóban államosította a Fed-et?
Igen, az ingyenes parkolás be nem vezetése miatt fog elesni a kormányzati központ, a létfontosságú intézmények bejárni kénytelen dolgozóinak többsége még mindig tömegközlekedik. Továbbá ezért lesz Budapesten és elővárosokban előbb-utóbb kijárási tilalom is. A budapesti balliberális parkolási maffia a legsúlyosabb járványt súlyosbító tényező jelenleg. Ha Orbán olyan ostoba, hogy nem lép ez ügyben, akkor saját maga alatt vágja a fát, mert a kormányzati központ intézményei kiesése esetén az ő tervei is dugába dőlnek!?????
A parkolási maffia meg hogyan jön ide nagyhirtelen? Az ingyenes parkoláson rugózónak még mindig egyesek...?
Nem. Százhalombatta az egyetlen magyar finomító. Hol máshol készülne itthon gázolaj...? Tiszaújváros már nagyon, nagyon, nagyon régóta nem működik. Az ukrán gázolajat kéntelenítette még úgy 5-6 éve, de ma már az sem kell. Sőt. a kéntelenítés is úgy ment, hogy annyira alacsony kéntartalommal jött, hogy keverni kellett a kéntelenített go-val, hogy működjön a technológia. A 10 ppm alatti értéket még nem érte le, de máshogy nem működött a kéntelenítő technológia. Utolsó infóim szerint a kéntelenítés is leállt már. Tiszaújváros csak bázistelep. 2008-ban kezdtem az iparban és már akkor sem gyártottak ott gázolajat.
(A régi TVK-t megvette a MOL, de az vegyi üzem volt. Más. Nem finomító. A régi TVK-sok nagy része meg utálja, ha MOL-os néven emlegetik őket...)
Az OMV uszályon hozza be. Csepelen van a bázistelepe a MOL-é mellett.
Szerintem nem mertek többet venni, a "mi van ha nem jön be" alapon.MNB-nek sokkal, de sokkal több aranyat kellett volna vásárolnia!
Nemcsak, hogy az országban, de még a határon túl is bizonyos távolságon belül is.Ez érdekes.Ezek szerint az egész országban egységesen ugyanazt az összetételt forgalmazzák gázolajból? Akkor keleten durvábban vizeznek a kutasok....
Máris 655 milliárd forint ment az MNB új eszközébeSztem kár mindenbe belekötni, amikor bőven van kritizálható ügy. Ha mindenbe beleállsz, akkor hiteltelenebb lesz a kritika is. . Ezt az MNB jól csinálta és a legjobbkor folyat át 250mrd-ot a költségvetésbe.
Ami a nagy kérdés, mi lesz a forinttal. Nem akarnak a shortosok engedni a szorításon. Pedig nekik is költségesebb lett a buli. De itt egyik oldalon sem csak gazdasági megfontolások vannak.
Nagyon izlésesen játszanak a lehetőségekkel,...nekem ezek a szokatlan (válasz-)lépések tetszenek, mert a piaci visszajelzések most nagyon fontosak, mi mire hogyan reagál és a lépések milyen rövid- vagy közép-távú számokat, eredményeket generálnak.A tenderen a bankok 655 milliárd forint értékben adtak be ajánlatot, amit a jegybank mind el is fogadott. Ez erős üzenet lehet a devizapiac felé, az elemzők egy része ugyanis kételkedett abban, hogy a tegnapi lépés valóban effektív kamatemelésnek számít-e amiatt, hogy az eszköz nem korlátlan. Úgy tűnik, hogy az MNB üzenni akart a befektetőknek, hogy jelentős mennyiséget fogad el.
Csak az a baj,hogy saját bevallása szerint is abbol 140miliárdocska az árfolyamveszteség....Látom Te se érted...
egy fillérrel sincs több az államkasszában
Akkor lenne több ha a jelenlegi árfolyamon eladná az aranyat..