ARH-70 Arapaho / Bell 407GT / Bell 417 (USA)

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
31 298
59 651
113
Bell stratégiát változtat és azt tanácsolja az ügyfeleknek, hogy készítsenek katonai változatokat kereskedelmi helikoptereikből

A vevők egyre inkább a katonai célú kereskedelmi platformok felé kezdtek fordulni, a szükséges szenzorok és fegyverek integrálásával nagyon gyorsan adaptálhatók az új feladatokhoz. A kereskedelmi platform militarizálása olcsóbb az ügyfelek számára, mint egy kész katonai helikopter vásárlása, ráadásul a kereskedelmi verziót könnyebb exportálni. Egy kormányzati védelmi ügynökség gyorsabban jóváhagyja az egyedi fegyverrendszerek eladását, amelyek egy kereskedelmi helikopterre fel lehet szerelni, mint egy katonai repülőgép eladására. Ez különösen akkor igaz, ha a típust korábban exportálták az ügyfélhez.

2KPR4C7AAVFUTIZHXWHEKZKKTI.jpg
NYJ32QMXDZCF3L2TFCQ7YAXXU4.jpg

Bell HOSS fegyverzeti platformjának egy része, amelyet a kereskedelmi repülőgépek katonai platformokká történő átalakítására használnak.
 
 • Tetszik
Reactions: fishbed