T
Törölt tag 1945
Guest
Nem vagyok türelmetlen, de mikor jön a folytatás?
Legyen mondjuk kétnaponta...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem vagyok türelmetlen, de mikor jön a folytatás?
Rosszul írtad a minden napot.Legyen mondjuk kétnaponta...
Kiéhezetten várom (gondolom várjuk), hogy végre legyen valami igazán érdekes hír a fórumon.Legyen mondjuk kétnaponta...
Nagyon várom már a befejező részt, és valamilyen új témát is, mert a fórumon csak verbális maszturbáció folyik.
Ha ez jelent valamit, akkor nekem pl a te írásaid a fórum egyik legjobb része. Korántsem érzem úgy, hogy elvesztegetett idő lenne akár többedszerre is elolvasni bármelyiket.Ha nem "like"-olod a hozzászólásomat, akkor innen nézve csak az látszik hogy míg a cikk első része 25 embernek tetszett, utána 17, majd már csak 13 embert érdekeltek a folytatások. Szóval őszintén nemsok értelmét látom a szabadidőmet erre fecsérelni.
Ugyanígy vagyok ezzel én is.Ha ez jelent valamit, akkor nekem pl a te írásaid a fórum egyik legjobb része. Korántsem érzem úgy, hogy elvesztegetett idő lenne akár többedszerre is elolvasni bármelyiket.
Vannak akik napokig nem jártnak fel vagy nincsenek regelve vagy ki tudja és elveszik az új HSZ a sok között. Nála elfőfordul, hogy egyes hsz-eket 1 hét-1hónap késéssel is likeol több ember.Ha nem "like"-olod a hozzászólásomat, akkor innen nézve csak az látszik hogy míg a cikk első része 25 embernek tetszett, utána 17, majd már csak 13 embert érdekeltek a folytatások. Szóval őszintén nemsok értelmét látom a szabadidőmet erre fecsérelni.
Nemá'! Majdnem mindegyik írásodat lájkolom!Ha nem "like"-olod a hozzászólásomat, akkor innen nézve csak az látszik hogy míg a cikk első része 25 embernek tetszett, utána 17, majd már csak 13 embert érdekeltek a folytatások. Szóval őszintén nemsok értelmét látom a szabadidőmet erre fecsérelni.
Én Wechaten viszek egy tudomány - technológia - társadalom csoportot, naponta igyekszem posztolni, aztán van, hogy vagy két hétig az ötven+ tag egyike sem reagál. Aztán amikor egyszer le akartam lőni az egészet, akkor hirtelen kiderült, hogy mindenki követi, csak read-only módban.Ha nem "like"-olod a hozzászólásomat, akkor innen nézve csak az látszik hogy míg a cikk első része 25 embernek tetszett, utána 17, majd már csak 13 embert érdekeltek a folytatások. Szóval őszintén nemsok értelmét látom a szabadidőmet erre fecsérelni.
Ha nem "like"-olod a hozzászólásomat, akkor innen nézve csak az látszik hogy míg a cikk első része 25 embernek tetszett, utána 17, majd már csak 13 embert érdekeltek a folytatások. Szóval őszintén nemsok értelmét látom a szabadidőmet erre fecsérelni.
Ezt hogyan csinálja? Ez hangsebesség felett van sokszorosan..!A szovjet cikkben (ha jól számoltam át) valami ~15kg-nyi etilén lett kiengedve 141km magasságban, és az diffúz módon szétterjedt 1 perc alatt 40km átmérőre.