mit rendeltél? hogy mostanra kapod csak meg?
aranyozott rolls gyémánt berakással?
Bizpol Ukrajnai fegyveres konfliktus topikból áthozva a kérdést:
Áááá...az a csóró bugrisok kocsija.
Egy Hyundai i30-at Life; tehát fapadosan (semmi érintőképernyő, meg vezetés zavaró asszisztensek, stb.).
Ami megakaszthatta a dolgot, hogy egy elég ritka - de kínálatban levő - konstellációban kértem:
Big Block, tehát 1.0 (de ebben a felszereltségben ráadásul lágyhibrid nélküli) DCT-vel - utóbbi többek között egészségi okokból.
A DCT állítólag sokat késleltetett.
Meg szerintem az, hogy így is fapados, tehát viszonylag kicsi haszonnal árulják. Ő bajuk:
A kisautó platformos Bayon ugyanennyibe kerül ezzel a hajtáslánccal...
Ha mostanában rendelsz nem készleten levő új autót - gyakorlatilag bármelyik márkától - akkor fél/másfél év az átlagos szállítási
ígéret.
Nyártól jön a kötelező sebességkorlátozó, meg az adatrögzítő és az alkoholszonda - utóbbi egyelőre csak előkészítés.
Nyilván ezek nem fogják tovább drágítani az autókat...
www.vezess.hu
Persze a gyártók másban sem hülyék:
"...Uwe Hochgeschurtz, az Opel vezérigazgatója...Elmondása szerint az autógyártó a chipválságra való tekintettel már most is az e-autók gyártását részesíti előnyben, hozzátéve, hogy az Opel így kíván hozzájárulni az elektromos autók számának növeléséhez Németországban és Európában..."
www.vezess.hu
Szóval lehet, hogy késő szóltam srácok.
Amikor az elsőnek linkelt hírt olvastam, tudtam, hogy ez az utolsó esélyem viszonylag elérhető áron új autóra.
A megrendelés óta annyit drágult már a rendelt konfiguráció is, hogy amennyivel én többet fogok visszafizetni hitelt, pontosan annyival kerül most többe - hitel nélkül...