Szerintem leadott pár kilót a kedves vezeto, oldalról legalább is úgy látom.
Szerintem leadott pár kilót a kedves vezeto, oldalról legalább is úgy látom.
Én is azt néztem. Tuti, hogy volt valami egészségügyi problémája. Ha más nem hát az, hogy elment zsírleszívásraSzerintem leadott pár kilót a kedves vezeto, oldalról legalább is úgy látom.
Nem rossz, a reszleteket nezve kb az egesz haz betonbol van, meg az eloteto is, jo massziv csak az ember fejere ne essen. Sapkaban meloznak, farzsebbol a notesz kilog, betonkeverot, villanyt nem latni, erdekes arrafele a komuvesbak is. Vajon mi lehet az oka a sok befoltozott luknak a fodem kornyeken... Badognak sincs semmi jele a vas es acel orszagaban...
Most kiderült, hogy anno 2017-ben amikor feszült volt a helyzet USA 80 db atomot szánt Észak-Koreának!
Ezek komplett idióták! 80 atommal nem csak egész északot de délt, fél mandzsúriát és japánt is kicsinálták volna!
Cowboyok![]()
Most kiderült, hogy anno 2017-ben amikor feszült volt a helyzet USA 80 db atomot szánt Észak-Koreának!
Ezek komplett idióták! 80 atommal nem csak egész északot de délt, fél mandzsúriát és japánt is kicsinálták volna!
Cowboyok![]()
Mivel főleg Trident II. SLBM -el ment volna a csapás, ott meg típustól függően 90-100 kt közötti hatóerejű visszatérő egységek vannak az SLBM -ek túlnyomó többségén telepítve kb. 100m -es CEP -el, és az új gyújtóval, így a megerősített célpontok esetében nyugodtan számolj 2-4 MIRV töltettel. Így már nem is annyira túltervezett az a 80 db töltet. Régen nem a Hidegháború MAD időszakában élünk, ahol minél több, és nagyobb hatóerejű töltet volt több körösen tervezve a csapásra a túltervezés jegyében, ami kölcsönösen elrettentette a két nagy felet az atomtámadás megindításától.
A mai ensz gyűlésen Moon Jaein azt javasolta le kell zárni a koreai háborút és deklarálni a békét. Ehhez nemzetközi segítséget kért.
Újra akarja kezdeni a tárgyalást északkal, a nukleáris leszerelésről és a tartós békéről.
![]()
Tegyük fel önmagunkban a kérdést, miért kell nemzetközi segítség, hogy két ország békét kössön? Kire kell nyomást gyakorolni, aki nem akarja? Már elő volt készítve és megegyeztek, hogy következő találkozások valamelyikén aláírják?
Ki az a wannabe nobel békadíjas aki nem engedi?
Én azt mondom, ám legyenTegnap hívott a Moon srác, meg a Kim is pár percre rá, mondtam nekik, hogy tolem mehet.
![]()
Moon és Putyin beszéltek telefonon. Moon Putyin segítségét kérte az egyezkedésben északkal és együttműködik az oroszokkal számos területen (AI, gépgyártás, hajók, egészségügy olaj, gáz stb.)
DK folyatni akarja a békülést és tartós békekötésre készül az északiakal.
teljes angolul:
https://en.yna.co.kr/view/AEN20200928013300315?section=news
Trumpnak kezd elúszni ez a hajó. A háta mögött kibékülnek.