Majd megalapítja a helyi BLM-et és jogokat fog követelni, meg mindenért tüntizni, szétverni a fővárost, s szobrokat dönteni, pl ezt a kettőt mert egyikük sem volt elég woke.
![]()
Úgy rémlik,hogy valamelyiket épen hozták le.Komoly ez a katonai expo.
Aktiv védelmi rendszert is bemutattak;
Kim Sojguval;
Ami a drónt illeti két változat van belőle, ezt már korábban szpottolták műholdról;
Post in thread '[BIZTPOL] Észak-Korea' https://forum.htka.hu/threads/biztpol-eszak-korea.511/post-1484910
Ami pedig a technologiát illeti, Irán az egyetlen ország, ami az MQ-9 és az RQ-4 roncsait is volt alkalma begyüjteni. A többit mindenki kitalálhatja.
Azt szeretem, hogy Phenjanban mindig mki elégedett és boldog!+2 video promó a NK katonakról;
És pilótákról;
Kicsit kopizzák az amcsikat drónban...Azt szeretem, hogy Phenjanban mindig mki elégedett és boldog!
Távol-Keleti népszokás.Kicsit kopizzák az amcsikat drónban...
A végén még kapnak Szu-35 repülőgépeket és egyéb nyalánkságokat, egy kis segítséget ehhez, ahhoz, + élelmiszert, mi egymást. A világ nagyot fog változni. Valakik nagyon túl tolták. A "pufi" hány nyelvet beszél?

Svájcban is járt iskolába,mondjuk álnéven..
A két koreait, + egyebek ...
.
Booocs "Pufi"! Nem bíííírtam kihagyni!
U.I. 2.0: Ő is tanult --asszem'-- külföldön! Jól emléxem?
.
.
Svájcban is járt iskolába,mondjuk álnéven.
Mint egy rossz giccsparádé. Kb mintha egy indiai Bollywood filmet néznél.Azt szeretem, hogy Phenjanban mindig mki elégedett és boldog!
106 percnél az öltönyösök cyber katonák? (Matrix)
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..