[BIZTPOL] Észak-Korea

Dude what?

Vagod mit irt ez a hurkagyerek a video ala?

Én nem tudom hol van az a hatalmas elnyomás, a véres diktatúra, mert én
nem látom. Pont az ellenkezőjét!

Nem látom a nyomort, az éhezést, semmit amit a nyugati hazugsággyárak
sulykolnak. Szeretnék én így élni!

Figyelj mar oda hogy mit olvasol XDD

dprk-dmsp-dark.jpg
Energia nelkul hogyan megy a kikepzes gyakorlatozas ? Ha nincs elektromos energia szinte biztos hogy uzemanyagban sem furodnek. A hadsereg hatalmas de katonai konvojokat nem latni egy foton sem ami ott keszult.

Nincs penzt, nincs energia neincs alkatresz. Kizart hogy az utokepes hadsereg legyen.

• Tetszik
Reactions: sirdavegd
Nem sertesnek szantam. Utaltal arra hogy irtal szakanyagot a Marconinal es lehet en ebbol tanultam. Erre iirtam hogy az alapokat ( kozepszint magyarorszagon ) odahaza szereztem meg. Idekint pedig a szakkepesites ami utan es csak utanna tudsz dolgozni egy egy platformon sot egy egy berendeszesen kulon tanfolyamokon szereztem meg ahol egy kulfoldi hatteru akcentussal berszelo oktatom volt aki indiai volt. A tobbi mind Brit vagy Amerikai volt.

Igy mar ertheto ?
Ájjj.
A szakdolgozatomat ebben a témában1997-ben írtam szigorúan az alapokat! ettől kezdve datálható a jegyzetem. Ha, a száma is érdekel: MF-666/1997
1992-ben dolgoztam a Marconinál, majd '93-94-ben a Sat (Thompson) cégnél. De, ha érdekel valakit, akkor: egy Szent Istvány Ákos nevezetű néger tartotta a szemináriumot az ERICSSON-nál..:confused:[/QUOTE]

Alapokon mit ertesz

AC/DC circuits
Analog / Digital circuits
?

Ájjj.
A szakdolgozatomat ebben a témában1997-ben írtam szigorúan az alapokat! ettől kezdve datálható a jegyzetem. Ha, a száma is érdekel: MF-666/1997
1992-ben dolgoztam a Marconinál, majd '93-94-ben a Sat (Thompson) cégnél. De, ha érdekel valakit, akkor: egy Szent Istvány Ákos nevezetű néger tartotta a szemináriumot az ERICSSON-nál..:confused:

Alapokon mit ertesz

AC/DC circuits
Analog / Digital circuits
?[/QUOTE]
Az alapokat nem tudod szétválasztani...

Energia nelkul hogyan megy a kikepzes gyakorlatozas ? Ha nincs elektromos energia szinte biztos hogy uzemanyagban sem furodnek. A hadsereg hatalmas de katonai konvojokat nem latni egy foton sem ami ott keszult.

Nincs penzt, nincs energia neincs alkatresz. Kizart hogy az utokepes hadsereg legyen.
Igazából egy hatalmas észak-koreai hadgyakorlat miatt van ott sötét: az eget ellepték a lopakodóik, a földön meg nyüzsögnek a láthatatlanra álcázott tankok. A falvakban meg azért nem világítanak, mert még a legutolsó mezőgazdásznak is éjjellátója, amit felvesz, ha kimennek a budira. Meg amúgy is mindenki atombunkerben lakik, mert az ellen megvéd. Azon meg ritkán van rácsosablak a fényszennyezéshez.
(igen, ez is szarkasztikus komment, mielőtt még...)

Sok sikert a több ezer km-es meneteléshez kelet felől. "Szibéria lágy altestén keresztül" - micsoda szakszavakat használsz kéhlek :) A SZU lágy alteste egyébként a Dél-Kaukázus (meg talán Közép-Ázsia) volt, nem Szibéria, ha jól tudom.
Hát végül is lágy: nyáron mocsár és szúnyog, télen hótorlasz. Plusz azok a szép metánkürtők, amelyek mostanság szeretnek nyílni.
Dagi van annyira unortodox, hogy rájöjjön: élelmezési szempontból tök hasznos lenne felszántani és művelés alá vonni a tajgát-tundrát-permafrosztot. Pl búza, datolya, manióka termesztésére ideális.
Szóval egy ravasz rácsapással tutira eljutna Moszkváig. Ketrecben...
(viccet félretéve: A "lágy altestet" Európa esetében alkalmazta Churchill a Balkánra, onnan hoztam át. Szovjetek esetében persze hihető lehet a Kaukázus is - kb egy szinten van a kettő).
(off: Egyszer ismertem egy hülyegyereket, aki a fejébe vette, hogy télen, Szibérián keresztül kibiciklizik kínába vmi csajhoz, aki részben miatta menekült odáig. És azért télen, mert akkor a medvék alszanak... Próbáltam neki rávilágítani egy oksági kapcsolatra)

• Tetszik
Reactions: tindalos
MUAHAHAHA strategiai bomlaszto tevekenyseget folytatok. (Kuldjetek penzt meg vajas szendot parizerrel vagy meg tobb nuklearisat fogok postolni!)

• Tetszik
Oroszországot botor módon eddig mindenki nyugatról próbálta elfoglalni - de most a Daginak lett volna lehetősége falatról falatra megenni Szibéria lágy altestén keresztül.
Semmi gond, helyette most majd partraszállnak Tajvanon....
(igen, természetesen nem gondolom komolyan)

Lehet hogy a "Dagi" olvasott történelemkönyvet és hallott már az 1918-22-es (Szovjet)Oroszország elleni intervenció szibériai felvonásáról.

Esetleg hallotta már ezt a dalt:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Fúúúú olyanok vannak leírva, hogy teljesen beleszédültem.
OH6AwlMyFh.gif

Persze a a köztes fideszfikázó propaganda szövegeket kihagyták volna még hihető is lenne, de így csak egy Balrados megmosolyogtató színvonal.
Lelked rajta! De, mond, hogy mi nem igaz és mivel hívő lélek vagyok...:rolleyes:

Majd jottek az uldozesek a az atnevelo es bunteto taborok kivegzesek kinzasok gazdasagi pangas szegenyseg elnyomas.

Egyetertek !

Nagy cumi volt. De legfokeppen a gyozteseknek. Remeljuk most mashogy lesz. Malacka elhuz onnan a slepjevel es esely adatik az embereknek egy normalis eletre.
Lehetséges. De melyik a normális élet? Ki döntheti el és milyen jogon, hogy másoknak hogyan kell élniük?
Te döntöd el?
Vagy én?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Észak-Korea készen áll arra, hogy elsüllyessze azt az amerikai repülőgép-hordozót, amely a Koreai-félsziget felé tart – legalábbis ezzel fenyegetőzik saját médiájában Kim Dzsong Un rezsimje. A Koreai Munkapárt Központi Bizottságának lapjában, a Rodong Szinmunban arra figyelmeztettek, hogy a Carl Vinson repülőgéphordozó „egyetlen csapással” elsüllyeszthető.
http://24.hu/kulfold/2017/04/24/ame...o-elsullyesztesevel-fenyegetozik-eszak-korea/