[BIZTPOL] India és Dél-Ázsia

Szaud-Arábia nagy mennyiségben küldi az oxigént Indiába, a covid járvány miatt. A héten 60 tonna ment az előző hónapi 80 tonna után.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Majom a metrón Delhiben, valószínűleg nincs jegye

• Tetszik
  • Vicces
Reactions: aquarell and hete
Egy ember meghal, miután patkány kirágja a szemét az indiai kórházban, ellenzéki megkérdőjelezi "kórházi modell"T

Az indiai állam főnöke vitába száll, miután azt állította, hogy a tehéntrágya és a vizelet erősítheti a gazdaságot

• Tetszik
Reactions: Lord Gazember
Valami indiai főmufti.

271171800_449818320007741_3663124591160319598_n.jpg

Látom nem volt.

Érdekes fejlemény mert a kína témába tettem be /talán oroszba is/ hogy kína óvatosan nyilatkozott hogy esetleg bővítenék a orosz gáz olaj energetikai szektorban a portfóliójukat.

Komoly különbségek vannak a indiai szubkontinens és távolt kelet kultúrái között.
Van egy fajta ázsiai tudat?
Összekaccsinthat e inda és kína a inkább holnap egy túzok mint ma egy veréb stratégia mentén?

Vagy elhatározza e magát india a mellett hogy beáll a tág értelemben vett nyugati modell mellé /okkal nem mögét írtam/ ?

Kiemelések tőlem:

Kisida Fumio japán és Narendra Modi indiai miniszterelnök szombati találkozóján az Ukrajna elleni orosz agressziót illetően egyetértett abban, hogy sosem fogják eltűrni a status quo erőszakos megváltoztatását.
...
Japán arra törekszik, hogy az Oroszországgal hagyományosan közeli kapcsolatokat ápoló India csatlakozzon hozzá, az Egyesült Államokhoz, az Európai Unióhoz és más országokhoz Oroszország február 24-én indított Ukrajna elleni agressziójának elítélésében.

• Tetszik
Reactions: formosa1 and Wilson
Nem hinném, hogy akár Kína, akár Indiajó éven venné a fenyegetést.
Nem is kell jó néven venni.
Te se vetted jó néven ha a iskolában mások megvertek.
Vagy a tanártól kaptál egy pofont /oké ez mostanában nem játszik.
Egyébként nem fenyegetés jó tanács, javaslat.
Semmiféle fenyegetés nem volt.