De mit keresett ott???? Csak nem táborozot le ott hogy ejj egyce csak lőnek!!!
Arról volt szó hogy a srác éjszakai őr volt és nem ott volt hanem 3 kilométerrel arrébb, illetve nem katonai bázis volt hanem nemzetközi repülőtér (ezt nem is értem hogy jött ide). Ne haragudj de szerintem te nem is olvastad el az egész történetet.
Amúgy meg oké, tegyük fel ő egy beépített ügynök, oké, filmezi egész éjjel az eget, és várja a rakétát mert tudja hogy jönni fog mert a másik beépített csapat ott ül a gomb mellet és várják hogy egy furán viselkedő gépet lekaphassanak az égről, az elhárítás ebből nem sejt semmit... aztán durr lekapják hűsünk felveszi az egészet mert megérezte /szóltak neki valami hasonló, és mit ad isten fogja kiposztolja a netre hogy ezt láttam ez vagyok én, kapjatok el hogy a felettem lévő hálózatot is letudjátok kapcsolni ha kiszeditek belőlem az infót. Főleg úgy hogy Irán hivatalosan elismeri hogy az ő hibájuk és baleset, tehát még ők maguk se állítanak olyan vadat hogy ez egy külföldi szolgálat műve ( ez lenen az hogy kimaxolva csinálnak magukból hülyét, de úgy látszik lenne aki fogékony)
Szóval egy ennyire profi beépülés után, így lábon lövik magukat hogy nem másfajta módon, szivárogtatnak, és ez kitudódván nem említik meg se.
Szerintem csak simán kezében volt a telefon, belegondolva hogy ülsz kint az éjszakába őrzöd a létesítményt, szétunod az agyad ezrét nyomod a telefont mint minden rendes zombi, hallasz valamit a csendes éjszakába ami elég szokatlan és felveszed. Nem kell hozzá 2 másodpercnél több, annál pedig azt hiszem több telik el az indítás és a találat között.
Az már megint más kérdés, ezt nem tudom hogy volt, hogy már aznap fel is töltötte vagy várt vele pár napot, na ez az ami a gyanús lehet nem pedig az hogy videózott. Mert ha csak videózott és nem tudta mi ez akkor rögtön felteszi hogy ezt nézzétek. De ha vár vele pár napot amíg hivatalosan hazudhattak meg szárnyra kellhettek a vad találgatások aztán utána lövi fel. Na akkor itt már van pár kérdés amit tisztázni kell, miért csak később, mikor tudva levő hogy ezzel az ország vezetése szarban lesz. Talán volt annyi esze hogy nem rögtön tette fel de mondjuk ellenzéki családban él és barátokkal akik rávették, esetleg nyugati újságírók ekkora találták meg azokat akiknek lehet felvétele, stb...