Akár SZU 27 is lehet így elsőre.Ez kacsaszárnyas, szóval nem a Szu-35Sz. Szu-30SzM
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Akár SZU 27 is lehet így elsőre.Ez kacsaszárnyas, szóval nem a Szu-35Sz. Szu-30SzM
Kacsa szárnnyal és új gyártásban ?Akár SZU 27 is lehet így elsőre.
2.0 copyKacsa szárnnyal és új gyártásban ?
Szóval az oroszok azért mentek Szíriába, hogy az ottani iráni tevékenységnek légifedezetet adjanak?+ emlékszenek e arra hogy Szíriában mintha a oroszok végig néznék ahogy Izrael a ottani Iráni érdekeltségeket bombázza rakétázza.
Évek óta
Olyat még nem olvastam, hogy Izrael ki akarja irtani a perzsákat. Fordítva gyakran elhangzik a "békés nép" képviselőinek szájából.Még ilyet? Atomfegyvert akarnak gyártani? A kutyafáját Hát az izraeli nuki az rendben van? Amit a mai napig el sem ismernek. Mester,mondtam hogy Mos Eisley kantinja nem való már egy öregedő Jedinek.
Tehát mégis az oroszok az agresszorok (lerohanták Ukrajnát). Legyetek már következetesek.Úgy emlékszem, hogy az ukrán barátaid is ezzel fenyegetőztek Putyinnál.
Azóta sír a szátok, hogy cserébe lerohanták ukrajnát.
De úgy látszik ugyan ebben a helyzetben az USA-nak szabad bántania Iránt.
És, mint látjuk nincs kettős mérce!
Itt szerintem leginkább az a baj, hogy sokan képtelenek elismerni, hogy a nagy testvér pont ugyanezt csinálja igen hosszú idő óta. De neki "szabad".Tehát mégis az oroszok az agresszorok (lerohanták Ukrajnát). Legyetek már következetesek.
Olyant se olvastál tőlük hiavtalosan, hogy ki akarják írtani a palesztinokat mégis azt csinálják. Meg olyant sem, hogy tetszenek nekik a koncentrációs táborok, mégis a világ (és a történelem) legnagyobb koncentrációs táborát tartják fent a Gázai övezetben. Szóva attól, hogy az izraeli külügyminisztérium vagy akármilyen hivatalos szóvivő valami mocskot nem tereget ki a többezerből amiben rész vesznek és rész vettek, az még nem azt jelenti, hogy nem létezik.Olyat még nem olvastam, hogy Izrael ki akarja irtani a perzsákat. Fordítva gyakran elhangzik a "békés nép" képviselőinek szájából.
Szóval ha azzal fenyegetlek, hogy felgyújtom a házadat, te meg átsétálsz és jól elversz, akkor te vagy az agresszor. Értem... KövetkezetességTehát mégis az oroszok az agresszorok (lerohanták Ukrajnát). Legyetek már következetesek.
Én meg nem írtam. Csak a tényt,hogy nem ismerik el az atomfegyvereiket.Olyat még nem olvastam, hogy Izrael ki akarja irtani a perzsákat. Fordítva gyakran elhangzik a "békés nép" képviselőinek szájából.
Twitteren terjesztett videó állítólag iráni F4-ből videózva. Állítják irán várható új gépe.
Ukrán részről ilyen komolyan nem hangzott el.Úgy emlékszem, hogy az ukrán barátaid is ezzel fenyegetőztek Putyinnál.
Azóta sír a szátok, hogy cserébe lerohanták ukrajnát.
De úgy látszik ugyan ebben a helyzetben az USA-nak szabad bántania Iránt.
És, mint látjuk nincs kettős mérce!