Önellentmondáshazug antiszemita
Önellentmondáshazug antiszemita
Figyelj te kretén, azért vihogtam, mert ennek a legnagyobb resze sima tóra! A fosztogatás magyarazó oldalait most nem keresem elő, fasz sem fog ezzel időt tölteni ismét pusztán miattad. Talan egy sor elég a könyvből:Mi van pogany!
Megint rajtakaptak hogy buta antiszemita szolamokat hajtogatsz aztan most csak kinos vihogasra futja. Megszoktuk mar a zsebnaciktol. Gondolkodas nulla! Foras nulla! Ertelem nulla! Csak gyermeki kinos vihogas.

Hát figyelj, ha kétezer eve írták volna, akkor elmenne amit mondasz, de mivel jelenkorinak tekinthető a pár éves múltjával is, hát ez bezony az ami.Amúgy az megvan, hogy ez olyan, mintha magyar viszonylatban honfoglaláskori etwassal
jönnétek, hogy bezzeg.
Illetve nem jó, mert az idő nem adná ki....
Akkor, hogy G.Meloni azért ez+az, mert Iulius Caesar így+úgy.
WTF?
PS: lszi maradjatok már kulturáltabb módban, még ha nem is értünk egyet.
Ganz egal. Bárhonnan, bármikor, bármilyen szélsőséges és/vagy furcsa, stb. kijelentést ki lehet ragadniHát figyelj, ha kétezer eve írták volna, akkor elmenne amit mondasz, de mivel jelenkorinak tekinthető a pár éves múltjával is, hát ez bezony az ami.
Ezzel az a baj, hogy évezredek óta pontosan ez okozza azt ami a jelekorban is tapasztalható tébolyodott világhoz vezet.Ganz egal. Bárhonnan, bármikor, bármilyen szélsőséges és/vagy furcsa, stb. kijelentést ki lehet ragadni
és csámcsogni rajta. De attól még, hogy ez, vagy az azt mondja, még nem az a 'hivatalos', reális.
Az ezeken való fölösleges rugózást, utána meg parttalan anyázást, meg tényleg meg lehetne hagyni az Origó és trs kommentszekciónak.
Ez sokkal-sokkal összetettebb annál, hogy itt sommásan rá lehetne húzni egy térségbeli népre és féltucatnyi okra.Ezzel az a baj, hogy évezredek óta pontosan ez okozza azt ami a jelekorban is tapasztalható tébolyodott világhoz vezet.
A németeknél nem volt ilyen finnyásság.Ez sokkal-sokkal összetettebb annál, hogy itt sommásan rá lehetne húzni egy térségbeli népre és féltucatnyi okra.

Kicsit behatárolhatóbbnak gondolnám azt.A németeknél nem volt ilyen finnyásság.![]()
Nem olyan nehéz ezzel sem a dolog, ha az ember elolvassa az iskolai törikönyveken kívül a dolgokat, esetleg meghallgat gondolkodókat, esetleg elolvassa az adott nép saját vélelmeit is.Kicsit behatárolhatóbbnak gondolnám azt.

A ruszkik helyében én nem mennék oda, még a végén valami sajnálatos baleset fogja őket érni
Közös hadgyakorlatot tartott az Ománi-öböl, illetve az Indiai-óceán északi partjánál Irán és Oroszország csütörtökön - jelentette be a síita állam hadserege

Vasarnap reggelre er oda a ladik, korabban nem hinnem.
Pont ezengondolkodtam hogy kínai vagy orosz hajó fog pont egy rakéta útjábsn állni??A ruszkik helyében én nem mennék oda, még a végén valami sajnálatos baleset fogja őket érni![]()
Aztán persze az USA lesz a warmonger tuggyukki, pedig elég erős jelek ezek, hogy NE GYERE IDE.Pont ezengondolkodtam hogy kínai vagy orosz hajó fog pont egy rakéta útjábsn állni??
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..