[BIZTPOL] Irán

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Remélem jövő héten Oroszországgal is kötünk valamilyen átfogó kereskedelmi szerződést ,a.nem szankciózott területeken,hátha agyhúgykövet kap pár eb-s áruló tulok.

Remélem jövő héten Oroszországgal is kötünk valamilyen átfogó kereskedelmi szerződést ,a.nem szankciózott területeken,hátha agyhúgykövet kap pár eb-s áruló tulok.
Ilyen szerintem mar nem maradt, a legújabb csomagban jobbat nem tudtak kitalálni, már Kínát kezdjük el szankcionálni, az oroszok miatt, kabaré :D !

Ilyen szerintem mar nem maradt, a legújabb csomagban jobbat nem tudtak kitalálni, már Kínát kezdjük el szankcionálni, az oroszok miatt, kabaré :D !

Ez addig lesz kabaré, amíg a keleti nagyhatalma is el nem kezdik szankcionálni a nyugatot,lassan összeáll a swift és dollár.mentes bankredszerük,és akkor lesznek meglepik a nyugatnak, szerintem.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Szeretném ismerni a részleteket. A monokristályos turbinalapát növesztés ugyanis csak egy szükséges feltétel.
Az elégséges feltétel az a mikron pontosságú növesztés.

És ha az is megvan, akkor máris megelőzték az oroszokat és a kínaiakat.

Dühös irániak amerikai és izraeli zászlókat égetnek a fővárosban, Teheránban, a Palesztina téren.
Join IL RUSSO

Háború lesz izrahellel.
Előzményeket ne felejtsük el...
A nagybácsi mossa kezeit...

Következmények...
Vigyázz, kész, rajt!