nem jo a gondolkodasod..
ilyenek inkabb olyan valamit mondananak hogy azert kulde allah a virust mert az utolso idoben nagyon nem tamogadtja az irani nep a ajatolah akaratat es elegge sokszor tuntetnek az ellen...
Ez a 1. pont, ha végig olvastad

nem jo a gondolkodasod..
ilyenek inkabb olyan valamit mondananak hogy azert kulde allah a virust mert az utolso idoben nagyon nem tamogadtja az irani nep a ajatolah akaratat es elegge sokszor tuntetnek az ellen...

Ez a 1. pont, ha végig olvastad![]()
Azért elgondolkodtató, hogy mi folyik a perzsáknál! Tisztára Stuxnet 2.0...
Előbb az egészségügyi miniszter és a legfőbb ügyész, most meg ez:
https://www.independent.co.uk/news/...r-test-positive-outbreak-latest-a9363181.html
https://www.dailymail.co.uk/news/br...1979-hostage-takers-infected-coronavirus.html
..
Január eleje nem volt olyan régen...
A BBC utoljára 89ben mondott igazat.A perzsa BBC szerint már 210 halott van.
Mikor bemondták a pontos időt.A BBC utoljára 89ben mondott igazat.
Nah vazze. Iránból egyre jobb videók jönnek. Igy számomra mindjárt érthető miért számolnak 600 év difivel hozzánk képest. Tényleg ott tartanak.Áh, nagyon jó, felgyújtják a kórházakat:
No comment
A videón szereplő egyik férfi meglehetősen büszkén jelenti ki:
Most meg fogom ezt [a rácsot] nyalni, és nem érdekel, mi történik. Nem félek a koronavírustól.
Egy társa azt mondja: „Vannak, akik szerint e szentély terjeszti a koronavírust. Én azért jöttem, hogy
LENYALJAM A SÍRT, ÉS EZZEL ELTÁVOLÍTSAM RÓLA A VÍRUST. ÍGY MÁR JÖHETTEK, ÉS MEGLÁTOGATHATJÁTOK TI IS.”
Setét középkor......No comment
A videón szereplő egyik férfi meglehetősen büszkén jelenti ki:
Most meg fogom ezt [a rácsot] nyalni, és nem érdekel, mi történik. Nem félek a koronavírustól.
Egy társa azt mondja: „Vannak, akik szerint e szentély terjeszti a koronavírust. Én azért jöttem, hogy
LENYALJAM A SÍRT, ÉS EZZEL ELTÁVOLÍTSAM RÓLA A VÍRUST. ÍGY MÁR JÖHETTEK, ÉS MEGLÁTOGATHATJÁTOK TI IS.”
Nos, nagy az Isten (Allah) allatkertje. Ahogy igy latom, Iranban sokkal nagyobb fertozesi gocpont fog kialakulni, mint Kinaban.Iranban csak a csoda (meg egy ido utan a termeszetes szelekcio) fogja megallitani ezt a virust...
Nem hinném, hogy komoly gond lesz belőle, túl van lihegve az egész.Az iráni-rezsim sötétsége a koronavírusból is borzalmas járványt csinál. Gyanítom, hogy a pestis manapság olyan jól lokalizálható és elfojtható kitörés lenne, mint a 67-es marburg-járvány volt Németországban. A középkor kellett ahhoz, hogy a pestis az lehessen, aminek a történelemből ismerjük.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..