Gyakorlatilag az összes, újabb irodaház ilyen este - csak most alig látni valamit, bejött a nagyon párás idő. 800 méterre van egy saccra 380 méter magas épület, egy része folyamatosan a ködben van.Ezek LCD-vel borított irodaházak?
Nekem ősszel lesz egy első körben három hetes, aztán majd meglátjuk, melom, egyenesen az észak-Koreai határon, Már alig várom!Ahogy a régi mondás tartja, lakva ismerszik meg az ember - és ez igaz az országra is...
Abszolút semmi értelme felszerelni egy ilyen gyárat, ha nem állsz közvetlenül a háború előtt. Két év múlva egész biztosan nem a mai típust kell tudni gyártani.
59 emeletet számoltam. Hány halott lesz, ha a "házon" belül lesz egy katasztrófa esemény?A jövő?
"Ez a ház 20 ezer fő befogadására alkalmas. Ez egy kis orosz város lakossága. Bent minden megtalálható, ami a létezéshez szükséges, boltok, szociális szolgáltatások, iskolák, óvodák. Mindez 15 percen belül elérhető."
Sok.59 emeletet számoltam. Hány halott lesz, ha a "házon" belül lesz egy katasztrófa esemény?
Budapest, Faluház. 3000+ lakos. Ez előtt 50 évvel. Ha még megnézed a környező lakótelepekez összejön a 20 ezer fő. 15 percen belül gyalog meg tudtál közelíteni több iskolát, ovodát, egy kórházat, és mindent ami az élethez kellett. Ezt az elmúlt pár ezer évben amúgy úgy hívták itt európában, hogy település. És az, hogy most ez egy ház, vagy 10 ugyanakkora területen olyan mindegy.„Kína azt állítja, hogy vannak olyan automatizált üzemei, amelyek napi 1000 cirkálórakétát tudnak gyártani – ez nem lehetetlen, tekintve, hogy naponta 1000 elektromos járművet vagy több ezer 5G bázisállomást tud gyártani."
A jövő?
"Ez a ház 20 ezer fő befogadására alkalmas. Ez egy kis orosz város lakossága. Bent minden megtalálható, ami a létezéshez szükséges, boltok, szociális szolgáltatások, iskolák, óvodák. Mindez 15 percen belül elérhető."
![]()
Oroszok Az Igazság Oldalán
Ház-város: Hogyan birkózik meg Kína a lakáshiánnyal? Kínában egyre népszerűbbek a hatalmas házak, amelyek könnyen viselhetik a város címét. Ez a ház 20 ezer fő befogadására alkalmas. Ez egy kis orosz város lakossága. Bent minden megtalálható, ami a létezéshez szükséges, boltok, szociális...t.me
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..