Bizony. Izgulni se kell.A kulfoldon leadott szavazatokkal ugy korrigalnak,ahogy jol esik....Milliokrol van szo.Akik tobbsege amugy is Erdogan szavazo.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Bizony. Izgulni se kell.A kulfoldon leadott szavazatokkal ugy korrigalnak,ahogy jol esik....Milliokrol van szo.Akik tobbsege amugy is Erdogan szavazo.
Meg az a szintén jelentős számú, aki pont Erdogan miatt ment el...A kulfoldon leadott szavazatokkal ugy korrigalnak,ahogy jol esik....Milliokrol van szo.Akik tobbsege amugy is Erdogan szavazo.
Szerintem olyan nincs hogy egy párt nem delegál valahova. Főleg ha a 2 legerősebb párt között van. De nem vagyok politológus (szerencsére) így akár lehet így is (csak nekem nem logikus).De ahová, kis településekre, körzetekre nem delegáltak, onnan nem jelentenek és az torzít.
Voltam a legutóbbi pár választáson szav. száml.biztos.De ahová, kis településekre, körzetekre nem delegáltak, onnan nem jelentenek és az torzít.
Hany kurd megy be a torok kovetsegre szavazni???Pedig millio szam mentek el toluk is...Meg az a szintén jelentős számú, aki pont Erdogan miatt ment el...
Magyarországból kiindulva mindig van jópár ilyen körzet. Sztem török léptékben méginkább.Szerintem olyan nincs hogy egy párt nem delegál valahova. Főleg ha a 2 legerősebb párt között van. De nem vagyok politológus (szerencsére) így akár lehet így is (csak nekem nem logikus).
Igen, a külföldi szavazatokat eddig mindig Erdogan vitte, főleg a német és osztrák szavazatokat.Hany kurd megy be a torok kovetsegre szavazni???Pedig millio szam mentek el toluk is...
Ez megvan. Elsőre.61%-nál 9% előny.
De azért mert pl Bp-ről csomóan mentek le az Isten háta mögé is.Ha egy párt nem tud szavazatszámláló delegáltat állítani egy településen az azért sok mindent elmond. kb azt hogy egyetlen ember sincs a településen akiről tudná a párt hogy szimpatizánsa. Magyarországon mindenhol volt ellenzéki szavazatszámláló a pártok száma miatt pont hogy a nem fideszes szavazatszámlálók vóltak többségbe mindenhol.
ez nem igaz. Ne haragudj... de ha így lenne az azt jelentené hogy zérohoz közeli az ellenzéki pártok támogatottsága. Jobbik pl mindenhol tud állítani ahogy az MSZP is (pedig az mszpnek minimális a támogatottsága) dk színtén még a kétfarkú kutyapártol is volt mindig szavazatszá,mláló delegált mindkét választókörletbe (Miske kistelepülésen pl) én ott voltam többször szavazatszámláló. de a momentum és a lmp is küldött embert. Nem is hagynák az ellenzéki pártok hogy ne legyen ott emberük.... Hülyeség.De azért mert pl Bp-ről csomóan mentek le az Isten háta mögé is.
Ahol egyáltalán nem volt ellenzéki sz.számláló.
Ugyanis még ha ellenzéki is, nem meri falun felvállalni.
Azt mondtam, hogy nem merik nyilvánosan felvállalni, nem azt hogy nincs támogatottság.ez nem igaz. Ne haragudj... de ha így lenne az azt jelentené hogy zérohoz közeli az ellenzéki pártok támogatottsága.
Én viszont első kézből írtam a fentit.Jobbik pl mindenhol tud állítani ahogy az MSZP is (pedig az mszpnek minimális a támogatottsága) dk színtén még a kétfarkú kutyapártol is volt mindig szavazatszá,mláló delegált mindkét választókörletbe (Miske kistelepülésen pl) én ott voltam többször szavazatszámláló. de a momentum és a lmp is küldött embert. Nem is hagynák az ellenzéki pártok hogy ne legyen ott emberük.... Hülyeség
Mindenhol volt nem majdnem mindenhol. ha valahol mégse lenne barmi oknál fogva az azt jelentené hogy 0 az az 0 az ellenzék támogatottsága annyira 0 hogy még a jelöltjüknek sincs egyetlen egy ismerősének az ismerőse aki szimpatizálna vel. ez azt jelentené hogy annyira balfélk adott jelölt hogy még arra sem képes hogy szavazatszámlálót előkaparjon valahonnan. totális alkalmatlanság (és több ellenzéki párt van) tehát akkor az összes totális alkalmatlan lenne bármire. az azt jelentené hogy ezrelék lenne a támogatottsága és annyira nem érdekel senkit eggyik jelölt vagy ellenzéki párt mint a lőtéri kutyát. azért ennyire nincs sehol lent az ellenzék még orbán falván se.Azt mondtam, hogy nem merik nyilvánosan felvállalni, nem azt hogy nincs támogatottság.
Én viszont első kézből írtam a fentit.
Nem zárja ki egyikünk állítása sem a másikét.
Az meg megint más kérdés, hogy másik városból megy át ember.
De egyébként meg én is ezt írtam fentebb, hogy a legutóbbin majdnem mindenhol volt ellenzéki-civil biztos.
70-nél 8.61%-nál 9% előny.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..