És nolám, Orbán párhuzamot von a Közel keleti, Észak Afrikai csőcselék és a Palesztinok közt hogy gyűlöletet keltsen és hangolja a szavazóit a Palesztinok ellen.
Ettől a trógertől nem is vártam mást.

És nolám, Orbán párhuzamot von a Közel keleti, Észak Afrikai csőcselék és a Palesztinok közt hogy gyűlöletet keltsen és hangolja a szavazóit a Palesztinok ellen.
A gusztustalan fajtáját.

Itt van az ENSZ határozatban ( 7-es pont) a túszok azonnali elengedése amit Orbán hiányolt s minek hiányában az ő szavai szerint nem szavazták meg a határozatot.

TfLugZk.png

De bemásolom azoknak, akiknek nincs Tele a grammjuk...

"
Gideon Levy izraeli újságíró: Az izraeli társadalom pajzsokkal, falakkal vette körül magát, nemcsak fizikai, hanem mentális falakkal is. Egyszerűen csak három elvet idézek, amelyek megkönnyítik számunkra, izraeliek számára, hogy ebben a brutális valóságban éljünk.

A legtöbb izraeli, ha nem is mindenki, mélyen hisz abban, hogy mi vagyunk a kiválasztott nép. És ha mi vagyunk a kiválasztott nép, akkor jogunk van azt tenni, amit akarunk.

Kettő. A történelemben voltak ennél brutálisabb megszállások is. Voltak hosszabb megszállások a történelemben. De soha a történelemben nem volt olyan megszállás, amelyben a megszálló áldozatnak állította volna be magát. Falk professzor a minap Izrael kettős stratégiájáról beszélt: egyrészt áldozattá válni, másrészt manipulálni.

Végezetül eljutottam a harmadik értékrendhez, amely lehetővé teszi számunkra, izraeliek számára, hogy békében éljünk a megszállással. Ez talán a legfontosabb és legrosszabb mind közül. Ez pedig a palesztinok szisztematikus dehumanizálása.

Mert ha ők nem olyanok, mint mi, akkor az emberi jogok szóba sem jöhetnek. És ha minden izraelit összekaparsz, ott megtalálod. Szinte senki nem kezeli a palesztinokat egyenlő emberi lényként, önmagukkal. Elvégre hány izraeli próbálta már meg, akár csak egy pillanatra is, hogy a palesztinok helyébe képzelje magát, egy pillanatra, egy napra?"

• Tetszik
Reactions: Pogány

Milyen hatalmi átrendeződést indított el az izraeli háború? - N. Rózsa Erzsébet​

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: tarzaan
Hogy jobban érthető legyen az utolsó mondat:
"Hány magyar próbálta meg, akár csak egy pillanatra is, hogy a cigányok helyébe képzelje magát, egy pillanatra, egy napra?"
Erdekes, mert nekem altalaban minden szituacioban ez az elso lakmusztesztem ahhoz, hogy valamifele nezopontot alakitsak ki olyasmirol, amirol nincs szemelyes informaciom.

Megszállósdi...

Helyzet...
IDF veszteség
Izraeli videó a harcokról
IDF halott
Hezbollah/Menara

Kik és hova mennek?
Hezbollah egyveleg

MEGERŐSÍTVE*: Netanjahu utasította az IDF-et maradjanak nyugton kb. 7 órán keresztül a Hamasz-invázió kezdetekor..
Ráadásul arra utaló infók is vannak, hogy aztán a hadsereg olyan pareancsokat kapott amivel még tovább fokozta az izraeli áldozatok számát, magyarul saját magukat lőtték..

Sejtettem kezdettől fogva hogy direkt intézték így, most már úgy tűnik nem is tévedtem sokat..

források:

Hopp! Vigyázz! Kicsit megbillent az alusipka a fejeden! Tessék odafigyelni!
Érdekes, hogy Covid ügyben is folyton valahogy te mindig megtaláltad magadnak az ilyen összeesküvéses weblapokat.

Semmiféle különbség nincs,mert az IDF válogatás nélkül bombáz mindent. Legfeljebb arra hivatkoznak,hogy ott épp egy Hamasz tagot láttak,vagy a kórházban bújkáltak. Ezeket az ócska paneleket,hogy a rokonszenv miatt mutogatják a palesztínokat már nem igazán eszi senki.
Múlt héten még az volt a tézis, hogy még egy hetet nem bírnak ki a készleteik. Most meg már vaktában pazarolják a hadianyagot? Ööö...

• Tetszik
Reactions: Ocses