A jemeni temetés bombázásának magyarázata:
Cuzt0O1WgAAqwJB.jpg:large

1. téves infót kaptak.
2. felső jóváhagyás nélkül ment a bombázás (több menetben, mint tudjuk)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Értsd: a portás volt a hibás, nem a cégvezető.

Áhh, a szaúdiak az elmúlt egy évben képesek voltak akár csak egyetlen, jelentősebb KATONAI célt is lebombázni? Ha igen, akkor sem nagyon híresztelték, ami minimum meglepő.

Az IÁ megkezdte a Moszul körüli árkokban az olajégetést.

Hát akkor GPS és MMW-radarirányított fegyverekre fel!

• Tetszik
Reactions: lgabo
Ha tényleg széthullik szaud arábia ahogy Nógrádi jósolta, akkor egyiptom lesz a szunita világ vezető hatalma. Lehet most erőt mutatnak, nehogy a törökok benyúlják előlük a vezető szerepet.

• Tetszik
Reactions: fip7
Valaki leírhatná nekem,vagy dobhatna 1 linket,hogy kb miért támadták meg jement,mi van ott amiért háborúznak?
:)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Közös kínai-szaúdi gyakorlat Chengdu-ban.
Culg8dIXgAAvFUO.jpg
A csájníznak román bakancsa van. Én legalábbis így vettem a piacon úgy tíz éve. Fényévekkel jobb a magyarnál. Olyan amerikai sivatagi bakancsom is van, mint ami a négeren van. Rosszabb a románnál, mert nem olyan kényelmes, viszont 100 %ig vízálló. Mint egy gumicsízma, de közben szellőzik. Az amerikai cipőfűző atom erős, és nem kopik, viszont kicsit merev, és könnyen kikötődik.

Valaki leírhatná nekem,vagy dobhatna 1 linket,hogy kb miért támadták meg jement,mi van ott amiért háborúznak?
:)

Szaúdi báb kormány volt/van, állítólagos iráni támogatással(átállt a hadsereg elit része) ami nem látszik,átvették a húthik az ország nyugati részét egészen Aden-ig, ott partra szállt a szaudiak által vezetett koalíció, északon a szaudi Najran város is veszélyben van ha fellázadnak a törzsek, de nagyjából döntetlen most, sok a húthi akció mint a videón is látszik de a másik oldalon masszív légicsapások. Al qaeda is ural pár várost keleten, néha a szaudiak néha a húthik ellen harcolnak, az IS meg berobbant néha mindegyikhez.
1024px-Yemeni_Civil_War.svg.png

Erdogan szokta mondogatni: 1 people, 1 state, 1 flag.
Másoknak ilyenkor eszébe jut: ein volk, ein reich, ein führer.
Ki is mondta ezt?

• Tetszik
Reactions: fip7