Gondolom ez egy géppuskás lehet az egyik helikopterből. Vagy bohóckodik és felvette a pilóta sisakját. De inkább az érdekelne hogy a sisak ér-e annyit védelemben mint egy sima acél sisak? A 2-ik vh-s bombázókon és talán a tank személyzeteken volt olyan sisak ( most meg nem mondom hogy M akárhány) ami acél volt és be volt építve a füles. Ez viszont nem tudom ér -e valamit? A kapcsolatot a helivel megoldhatnák egy rendes modern sisak és az elektronika kombinációjával is és az máris jobban véd. Vagy?

heavy_brigade_combat_team_by_militaryphotos.jpg

Izraelbe ha vakai a markába szarik és a rabbit meghajigálja vele az is terrortámadás, Obama beszédet mond miatta, és a kedvencem "a világ gyászol". Egy meleg és száraz ország, ilyen helyen ha van növényzet akkor az erdőtüzek / bozóttüzek mindennaposak kell legyenek, mert a fizika (már megint) ilyen g*ci. Ettől még lehet gyújtogatás, de rohadt unalmas a terroristázó szövegük.

• Tetszik
Reactions: tioman
Turkish lira vs USD átváltási arány, csak novemberben 10% esés.
CyHP7twWQAERpj5.jpg:large

Megnéztem hosszabb távon is, szeptember végén kezdett el lefelé szánkózni cc. 0,33 -as szintről, a megelőző 1 évben csak pár napos időtartamban nézett be e szint alá.

Németország elviszi a repülőit a törökországi Incirlikből, még nem döntöttek hova.
Szóba jöhet: Jordánia, Ciprus vagy Kuvait.
------------------------------------------------------------------------------------------

Nagyon a levegőben lóg a török - EU szakítás (már úgy értem a nyilvánosság felé is).

A tel afari repülőtérnél támadás érte azt a helyszínt, ahol nem sokkal előtte Abadi miniszterelnök a milícia vezetőivel találkozott, többen megsérültek.
A koalíció tagadja, hogy ő követte el a támadást.
A milícia közleménye szerint a repülőgépről kilőtt rakéta lézeres rávezetésű volt.

Film, cc. 21 perc, Afganisztán.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

IÁ dróngyár Moszulban.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.