Szaudi autópálya...
C3hYmCtWQAA_-Un.jpg

Trump meg azt mondta, hogy USA-ba meg csak muszlimok nem. Akkor nem is értem a felháborodást. Akkor ugassanak, ha gay pride day lesz mekkában és mindenki túléli.

Benne van a Koránban, hogy csak muszlimok Mekka és Medina határát csak muszlimok léphetik át, de én nem is sajnálom tőlük azokat a porfészkeket, tartsák meg, ha akarják. Egyébként úgy tudom, hogy Medina mára túlnőtt a tiltott zónán, szóval vannak olyan újabb városrészei, amit nem muszlimok is látogathatnak.

• Tetszik
Reactions: jani22
és a herceg kedvencei amint utaznak...
C3cNujAWAAAo2TL.jpg
Vett 80 jegyet a kísérőinek. Mert ö solymász. Értem én.

A fedélzeten - kísérlet képen - el kellett volna engedni 1 galambot. Mármint a tollas fajtára gondoltam. :D

Gyenge a csávó, mert ha kisebb sebességű gépet bérel, akkor elég lett volna a fartőhöz kötni a jószágokat és megspórolta volna egy halom pénzt.

A kiadását inkább fordította volna az országa hosszú távú túlélése érdekében, vagy ilyesmibe.

• Tetszik
Reactions: gioo
https://www.ctc.usma.edu/posts/ctc-...ts-management-acquisitions-and-diy-tradecraft

Egy hosszabb összefoglaló cikk az ISIS drónprogramjáról, csatoltak hozzá iratokat is, amiket állításuk szerint Moszulban sikerült lefoglalni.

Ami ezekből kiderül:

• Már legalább 2015 eleje óta egy külön részleg foglalkozott harcidrónok kifejlesztésével. A program valószínűleg kiemelt jelentősségű volt.
  • Piacról alkatrészekkel dolgoztak, a beszerzett alkatrészek között vannak egyszerűbb tételek, mint GoPro kamerák és egyéb videó rögzítésére alkalmas eszközök, memória kártyák, GPS vevők, extra propellerek. Ugyanakkor több módon is megpróbálták a már meglévő drónokat fejleszteni. A beszerzési listákon szerepelnek különböző szervómotorok(gránátok dobására), egy Foxtech gyártmányú nagy hatótávolságú távirányító szett, titkosított videó küldésére alkalmas jeladó és vevő.
  • A lefoglalt iratokból úgy tűnik, hogy a merevszárnyú drónokat részesítik előnyben a quadcopterekkel szemben, legalábbis erre utal, hogy a quadcopterek hiányoznak a beszerzési listákról, illetve az eddig lefoglalt teljesen sajátgyártású drónok között is csak merevszárnyúakat találni.

https://forum.htka.hu/threads/biztpol-közel-kelet.578/page-300#post-300436

A cikk szerint az linkelt hozzászólásban látható drón egy X8 Skywalker(~$200)

• Tetszik
Reactions: borisz
Azért biztosan vannak kivételes esetek, ne gondoljátok, hogy az arabok építették ki és légkondícionálták egész Mekkát abban a formában amiben most van.

Közbe a Euronews is lehozta a hajórobbantást, ellent mondásosak a hírek, de ha a szaúdiak igazat mondanak az azt jelenti, hogy a huszik is belekezdtek az öngyilkos akciókba.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Az US szolgàlatok szerint öngyilkos tàmadas volt egy motorcsonakkal. 2 halott, 3 sebesült a szaudi fregatton.

Pedig nem az ők stílusuk ez az öngyilkos merénylős önrobbantós dolog. A szaúdi szunnik lehet ha beperlik majd őket és egy amerikai bíróság Iránnal kifizetteti az elmaradt jogdíjakat, ami az öngyilkos merényletek után jár a szúdiaknak.

• Tetszik
Reactions: fip7 and szegcsab
Pedig nem az ők stílusuk ez az öngyilkos merénylős önrobbantós dolog. A szaúdi szunnik lehet ha beperlik majd őket és egy amerikai bíróság Iránnal kifizetteti az elmaradt jogdíjakat, ami az öngyilkos merényletek után jár a szúdiaknak.
Nem figyeltél. Az öngyilkos merénylet siíta sajátosság. Hogy pl. a 82es bejrúti akciót említsem.