Hát... eddig nem volt nagy véleményem Kaiser Ferencről, de ez az elemzése nekem tetszett!

Az izraeli-palesztin konfliktusnak sosem lesz megoldása​

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: tarzaan
a kedves hamaszos szabadságharcosok azonnal einstandolják a
segélyszállítmányokat ahogy belépnek az övezetbe.
Mintha nem tudnád, hogy a Hamaszé a teljes közigazgatás, kórházak működtetése és egyebek. Kb. olyan mint ha azon háborodnál fel, hogy nálunk az önkormányzat vagy a megyei katasztrófavédelem “einstandolják” a segélyszállítmányokat. Továbbra is tolod ezt a szarrrrrt… bravó és tapsvihar.

Mintha nem tudnád, hogy a Hamaszé a teljes közigazgatás, kórházak működtetése és egyebek. Kb. olyan mint ha azon háborodnál fel, hogy nálunk az önkormányzat vagy a megyei katasztrófavédelem “einstandolják” a segélyszállítmányokat. Továbbra is tolod ezt a szarrrrrt… bravó és tapsvihar.
Az önkorik és a katvédelem nem hagyná éhendögleni a lakosságot (remélem).
Ez nem az én tudásomat/nemtudásomat érinti, hanem ahhoz kis adalék, hogy mennyire
sz@rba sem veszik a 'sajátjaikat'. És hogy hova is tűnik el a marhára érzékeny Nyugat által küldött segítség.
Továbbá, hogy Izrael engedményeit, ti. beengedésre kerül a létfenntartáshoz szükséges anyag, pusztán
a saját fennmaradásukra fordítja a hamasz. De közben persze konstans a direkt a palesztinokat éheztető,
gonosz Izrael narratíva.
Amúgy inkább nézd meg az izraeli MRE-s videót, sztem tetszeni fog :D

nagy bumm

és a Kfir dandár jelenti
Tag900.png

Meroni csúcson található izraeli légtérellenőrző bázis elleni lepkefing támadásról videó:
Ma délutáni jelentés: a légierő bázisa a támadás következtében sérüléseket szenvedett,
de a funkcióit továbbra is maradéktalanul el tudja látni.

Az önkorik és a katvédelem nem hagyná éhendögleni a lakosságot (remélem).
Ez nem az én tudásomat/nemtudásomat érinti, hanem ahhoz kis adalék, hogy mennyire
sz@rba sem veszik a 'sajátjaikat'. És hogy hova is tűnik el a marhára érzékeny Nyugat által küldött segítség.
Továbbá, hogy Izrael engedményeit, ti. beengedésre kerül a létfenntartáshoz szükséges anyag, pusztán
a saját fennmaradásukra fordítja a hamasz. De közben persze konstans a direkt a palesztinokat éheztető,
gonosz Izrael narratíva.
Amúgy inkább nézd meg az izraeli MRE-s videót, sztem tetszeni fog :D
MTA4MTI4Nw.jpg

Stitch
felfedezett 140 robbanószerkezetet, semlegesített több mint 20 terroristát
/már majdnem olyan okos, mint egy macska :D /

Stitch
felfedezett 140 robbanószerkezetet, semlegesített több mint 20 terroristát
/már majdnem olyan okos, mint egy macska :D /
Gondolom a szájkosárban halálra ugatta őket, mind a huszat. Aztán nekifogtak a civileket bombázni, izraeli standard szerint ez a "saved many many lives". Propaganda faszság az egész.

Hát... eddig nem volt nagy véleményem Kaiser Ferencről, de ez az elemzése nekem tetszett!

Az izraeli-palesztin konfliktusnak sosem lesz megoldása​

Egész jó.
Megszívlelendő tanulság: 'azért, amit ti európaiak elkövettetek a zsidósággal szemben, azért most mi arabok szenvedünk...'

Ha már volt akkor töröljétek:
Hát vesszek meg ha én látom az ellenfelet ahová ők lőnek !!!! basszus ez nem egy call of duty ahol pár méterre eléd ugrik az ellenfél !!!

Viszont 7:41 től érdemes megnézni mikor látszik az ellenség torkolattüze és és még gránátot is oda baxnak o_O

A Harakat Hezbollah al-Nudzsaba vezette iraki iszlám ellenállás most először bombázta a megszállt Haifát!!!!!!!

A választott fegyver egy hosszú távú cirkàló rakéta volt!!!!!!!!

☝️
Jemenben egy palesztinbarát gyerek megmondja a magáét Izraelnek és az USAnak.

"Férfiként születtünk, anélkül, hogy tudtuk volna, mi a gyermekkor. Szoptattak minket az agresszióddal. A ti háborútokon nőttünk fel a bölcsőnktől fogva."

☝️
Jemenben egy palesztinbarát gyerek megmondja a magáét Izraelnek és az USAnak.

"Férfiként születtünk, anélkül, hogy tudtuk volna, mi a gyermekkor. Szoptattak minket az agresszióddal. A ti háborútokon nőttünk fel a bölcsőnktől fogva."
Azt elmagyrázhatná, hogy Jemenhez mi köze a zsidóknak, mert az USA-t bele lehet vonni a jemeni polgárháborúba, de hogy Izraelt...

• Hűha
Reactions: Kim Philby