Én hülye meg azt hittem, hogy valami globális felmelegedés szerűség miatt. Na akkor ma estére bedugva hagyom a mobiltöltőt.Az IÁ szerint az USA-t érintő hurrikánok Isten büntetése.

A Törökország által vásárolt és lefoglalózott S-400 rendszer nem volt téma Erdogan és Trump találkozóján New Yorkban.
Erdogan szerint: Természetesen. Ha az USA nem tud hasonlót ajánlani, akkor nincs mit mondani.
https://www.dailysabah.com/diplomac...position-to-object-to-s-400-deal-says-erdogan
na hiszen... ki adna most a kezébe modern nyugati fegyverrendszereket... olyan erővel Moszkvába is küldhetnék.és ez,hogy jön a közel kelet topikba!? ja tudom É-Korea ügyében megint Iránról lehet nyafogni

aki Izraelnek is adErdogan szerint.na hiszen... ki adna most a kezébe modern nyugati fegyverrendszereket... olyan erővel Moszkvába is küldhetnék.

és ez,hogy jön a közel kelet topikba!? ja tudom É-Korea ügyében megint Iránról lehet nyafogni![]()
aki Izraelnek is ad![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..