Az ilyen hírek szerintem a "nyugalom megzavarására alkalmas" kategóriába tartoznak...:confused:
Nem tudjátok, Fogarasi Árpi atombunkere eladó még? :)

Nyugi, hamar meglesz ez! Mivel a pakik atomprogramját 50% -ban SzA finanszírozta, ez csak akarat kérdése, és már megy is a kipróbált technika a királyságba...! Mondjuk Kardigán nyilvános atomfegyver iránti (Izraelre gondolt amúgy...) igénye után nem nagyon várhattunk más reakciókat. Meg ugye ebben az esetben az ős ellenség, a síita Irán körüli atomalkus és egyéb mizériák is belejátszanak a dolgok menetébe.

Azovjektum?...vagy az más? :)
Igen..AZ OBJEKTUM

Ha ezek ott hárman (Sz.A., Irán meg a Törökök) atomhoz jutnak akkor lehet hogy én is elgondolkodok egy "objektum" építésén. :)
Viccet félretéve, erős kétségeim vannak hogy a MAD a négy K.k.i ország (Izraelt is beleszámítva) estében működne-e?

• Tetszik
Reactions: zsolti
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Nyugi, hamar meglesz ez! Mivel a pakik atomprogramját 50% -ban SzA finanszírozta, ez csak akarat kérdése, és már megy is a kipróbált technika a királyságba...! Mondjuk Kardigán nyilvános atomfegyver iránti (Izraelre gondolt amúgy...) igénye után nem nagyon várhattunk más reakciókat. Meg ugye ebben az esetben az ős ellenség, a síita Irán körüli atomalkus és egyéb mizériák is belejátszanak a dolgok menetébe.
Ezek után az EU helyében beintenék az USA Irán ellenes szankcióira. Mert ha mindenkinek lehet...

Igen..AZ OBJEKTUM

Ha ezek ott hárman (Sz.A., Irán meg a Törökök) atomhoz jutnak akkor lehet hogy én is elgondolkodok egy "objektum" építésén. :)
Viccet félretéve, erős kétségeim vannak hogy a MAD a négy K.k.i ország (Izraelt is beleszámítva) estében működne-e?

A '90 -es évek kb. közepe óta nem beszélünk MAD -ről! Ezeknél a vallásilag fanatikus államoknál sok minden működne, de az egymás kölcsönös elrettentése, na azt kétlem...!

A '90 -es évek kb. közepe óta nem beszélünk MAD -ről! Ezeknél a vallásilag fanatikus államoknál sok minden működne, de az egymás kölcsönös elrettentése, na azt kétlem...!
Lehet hogy nem beszélnek a MAD-ról, de az attól függetlenül működik - mármint "normális" államok esetében (akiknek a vezetői ezen a világon képzelik el maguk és a gyerekeik boldogulását)
Abban egyetértünk - és nekem is ez a fő aggályom - hogy olyan vallásilag túlfűtött államok esetében, akik több ezer éve ténylegesen azon dolgoznak hogy tudnák a másikat kiírtani, nem vagyok meggyőződve hogy működne a MAD

Perverz vagyok, ha olyan fél/negyed Hiroshimányiból adnék nekik pár darabot,hagy bögyörőzzék egymást...:rolleyes::D
Valami rövid hatótávú hordozón,hogy nehogy kalandba vágják magukat.:)
99%-ra teszem,hogy Iránnak van már valami bevethető atomfegyvere,azért páváskodik annyit usánka körötte.;)
Ha nem is usáig,de a Szaudi kutakat elfüstölhetik ha akarják.

A koalíció ma 36 tonna bombát dobott Irakban a Qanus szigetre. IÁ telephely volt.

Amit Netanjahu bekebelezne Ciszjordániából. A Holt-tenger menti, illetve attól északra lévő terület. Jobboldalt a sárga rész Jordánia.
Jerikó egy palesztin sziget maradna. (Ez meg is pecsételné a sorsát hosszabb távon.)
EEHTZcHUcAAc0H3.jpg:large

Igen..AZ OBJEKTUM

Elég csak egy ilyen ország egy kulcspozíciójában egy olyan ember aki meggyőződéssel hisz a 72 szűzben :(.

A koalíció ma 36 tonna bombát dobott Irakban a Qanus szigetre. IÁ telephely volt.

Nagyszerű,csodálatos,fantasztikus!
Ott nézik a pizsamások páholyból,még a könnyem is kicsordult....
:mad:
Mi a f@szt csináltak az utóbbi 5 évbe,azon kívül,hogy a Szíreket takétázták?:hadonaszos: