Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez csak azért van, mert sokan nem tudnak már autót vezetni, meg tájékozódni sem és ez csak egyre rosszabb lesz. Nagyon sokan, főleg fiatalok úgy gondolják, hogy ha a számítógépen, szimulátoron jól vezetnek, akkor a valóságban is. A fiam is kissé meglepődött, amikor megpróbálta vezetni az autómat. Kicsit más. A sok "felesleges" kütyű meg nagyon sokba kerül.Istenem, mekkora világbajnok volt a Trabim ezekhez képest, mikor nyáron az M7-esen csináltunk rajta motorgenerált és utána uccu a Balcsi...Egyébként a tolatóradar tényleg elavult egy dolog. A prémiumban 360 fokos kamera, HD képpel..... + parkoló-asszisztens....
Üdvözlöm. 2020 ban volt szerencsém egy EU gépgyárba látogatást tenni. Míg 2 gyártósoron ment a csilli vili ,hítec ,adblúe, EU 5-6 motoros csodák. A 3 dik soron okádták a fa ék egyszerű technikát. Nagy nehezen el is árulták. Eu n kívüli piac ra. Bódé ,stabil motor, légkondi. Annyi villany ami 4 sarkán pislákol. Szerintem Iván is Moszkva után 150km errel ketté fossa. De gondolom Ukrán-Bolgár műszaki se nagy ugrás egy tulajnak. Ami tavaly volt adblue cirkusz , körbe nézte a Magyar gépjármű flottát, hányba lehet?Nem nagyon hoznak már forgalomba ABS, övfeszítő és légzsák nélküli autókat sehol. Esetleg Indiában vagy Afrika legsötétebb bugyraiban? De ott meg pénzük sincs új autóra.
Ausztria, semleges ország lévén tele van mindenféle kémmel. Strachét (és a Kurz kormányt) sem az orosz titkosszolgálat buktatta meg.Érdekes, hogy Dugina gyilkosa Bécsbe ment, ami tele van orosz kémmel. Ahol a kormány fekszámolta az egyik komplett osztrák titkosszolgálatot, akkora volt az orosz befolyás...
![]()
Sajtóértesülés: Bécsben bukkant fel Darja Dugina feltételezett gyilkosa
Az osztrák belügyminisztérium is vizsgálatot indított.mandiner.hu
Ez volt, mert tényleg fura!
Nem követtem szorosan, de az első hirek egy összeégett nőrőp szóltak.
Más is van persze, de azért ez így nem életbiztosítás....én nyugodtabb helyre léceltem volna le, ahol nem vagyok szem előtt.Ausztria, semleges ország lévén tele van mindenféle kémmel. Strachét (és a Kurz kormányt) sem az orosz titkosszolgálat buktatta meg.
Üdvözlöm. 2020 ban volt szerencsém egy EU gépgyárba látogatást tenni. Míg 2 gyártósoron ment a csilli vili ,hítec ,adblúe, EU 5-6 motoros csodák. A 3 dik soron okádták a fa ék egyszerű technikát. Nagy nehezen el is árulták. Eu n kívüli piac ra. Bódé ,stabil motor, légkondi. Annyi villany ami 4 sarkán pislákol. Szerintem Iván is Moszkva után 150km errel ketté fossa. De gondolom Ukrán-Bolgár műszaki se nagy ugrás egy tulajnak. Ami tavaly volt adblue cirkusz , körbe nézte a Magyar gépjármű flottát, hányba lehet?
Volt egy biztpol fórum a 2010 es évek közepén Pozsonyban globsec a neve talán ahol egy szintén talán USA szakértő nyilatkozta hogy bécsben még mindig 5.000!! külföldi kém van.Más is van persze, de azért ez így nem életbiztosítás....én nyugodtabb helyre léceltem volna le, ahol nem vagyok szem előtt.
Igen és érdemes Mexikói játék filmeket nézni /kultúrában film kultúrában meg pláne brutálisan erősek a elmúlt 20 éve top 10 kultfilmjéből 3 at ők készítettek.És jó pár kifutott típust még mindig gyártanak Afrikában, Ázsiában. A Peugeot 405 pl. még mindig gyártásban van Iránban, illetve a rá épülő Samand nevű autó is.
Az Iran Khodro 1 millió körüli gyártókapacitással bír. A Peugeot egy időre szakított velük, de a JCPOA után ismét partnerség van.
Van gyáruk Venezuelában is.
Akkor az is lehet, hogy így helyezték biztonságba Dugin utódját az ukránok elől, mert lehet nem is halt meg, hanem valami trópusi szigeten nyaral 10 évig, ahonnan csak akkor jön elő, ha már vége a háborúnak.
(Elég valószínű, hogy a koporsóban egy viaszbábút temettek el, mert az első hírek arról szóltak, hogy Daria a robbanás következtében cafatokra szakadt.)
![]()
Meg ha jól emlékszek, ennyien dolgoznak a jereváni USA nagykövetségen. Biztos nagyon sok a vízumigénylés.Volt egy biztpol fórum a 2010 es évek közepén Pozsonyban globsec a neve talán ahol egy szintén talán USA szakértő nyilatkozta hogy bécsben még mindig 5.000!! külföldi kém van.
Szerintem ennyi utca nincs is bécsben.
Kvázi utcánként több külföldi ügynök...
Erre én is gondoltam, mikor megláttam ezt a képet. Ha visszanézed vannak olyan képek az öreg Duginról is a temetésen, ahol a helyzethez képest baromira kiegyensúlyozottnak tűnik.Akkor az is lehet, hogy így helyezték biztonságba Dugin utódját az ukránok elől, mert lehet nem is halt meg, hanem valami trópusi szigeten nyaral 10 évig, ahonnan csak akkor jön elő, ha már vége a háborúnak.
(Elég valószínű, hogy a koporsóban egy viaszbábút temettek el, mert az első hírek arról szóltak, hogy Daria a robbanás következtében cafatokra szakadt.)
![]()
Mivel mindenre elszánt okkultistákról van szó, akkor a "feltámadás" nem tíz év után lenne aktuális, hanem 40 nap múlva.
Ez pont szeptember vérére esne, amikor sokak szerit az idojárás miatt is az oroszok le fogják akarni fújni a háború forró fázisát és esetleg elkezdenének fegyverszunetrol tárgyalni.
Akkor jelenne meg Dugina, mint csodálatosan feltámadot "Isten kuldotje", hogy semmi fegyverszunet, egészen a végso gyozelemig kell harcolni.
A merénylet megrendezésének csak így lenne értelme. Másba nem hiszem hogy Duginék belemennének.
Igen, mindenre elszánt okkultisták. A "kedvenc" videóm tőlük pl. ez, amelyben szereplő nő szintén Dugin köréhez tartozik és különösen a Novorosszija projekt idején volt aktív. Daria temetésén is ott volt ez a nő, beszédet is mondott.
Olyan nincs.Más is van persze, de azért ez így nem életbiztosítás....én nyugodtabb helyre léceltem volna le, ahol nem vagyok szem előtt.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..