Elég lesz 22-ben ezt elég hangosan leközölni, hogy sírásás legyen a pártnak szerintem. Bár persze rengeteg elvtelen idiótát termelt ki már a rendszer.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Semmi hatása nem lesz, mivel a balliberális szavazótábor egy jelentős része (nem egésze, mielőtt vki negsértődik, de ez sajnos tény) a határon túli magyarokat megveti. Elég néhány nyilvanos facebook posztot elolvasni, megy a románozás, ukránozás ezerrel, pedig ilyet bizonyos IQ szint fölött nem tesz az ember. Tehát többen gondolják igy, mint amit látni.Elég lesz 22-ben ezt elég hangosan leközölni, hogy sírásás legyen a pártnak szerintem. Bár persze rengeteg elvtelen idiótát termelt ki már a rendszer.
Elég lesz 22-ben ezt elég hangosan leközölni, hogy sírásás legyen a pártnak szerintem. Bár persze rengeteg elvtelen idiótát termelt ki már a rendszer.
Semmi hatása nem lesz, mivel a balliberális szavazótábor egy jelentős része (nem egésze, mielőtt vki negsértődik, de ez sajnos tény) a határon túli magyarokat megveti. Elég néhány nyilvanos facebook posztot elolvasni, megy a románozás, ukránozás ezerrel, pedig ilyet bizonyos IQ szint fölött nem tesz az ember. Tehát többen gondolják igy, mint amit látni.
Így ők kicsit büszkék is Fegyőrre.
Visszavettük Marosvásárhelyet??? Legalábbis úgy hallottam!!! Ha ez igaz, az nagy lélektani fordulat lesz!!!!!!!!!!!!!!!Folyamatosan frissülő térképen lehet követni, hogy hol vezeti majd a következő négy évben RMDSZ-es polgármester a településeket.
https://szeptember27.rmdsz.ro/
Visszavettük Marosvásárhelyet??? Legalábbis úgy hallottam!!! Ha ez igaz, az nagy lélektani fordulat lesz!!!!!!!!!!!!!!!
20 év után újra magyar polgármester lehetVisszavettük Marosvásárhelyet??? Legalábbis úgy hallottam!!! Ha ez igaz, az nagy lélektani fordulat lesz!!!!!!!!!!!!!!!
20 év után újra magyar polgármester lehet
Érkeznek a részeredmények. 10:40-kor Soós Zoltán eredményei 32 szavazókörzetből már megérkeztek, ebből eddig 18-nál biztosan nyerő (mert a többi jelöltnél még nincs eredmény)
Soós Zoltán (független jelölt) – 10 298
Claudiu Maior (Pro Romania jelöltje) – 2 782
Theodora Benedek (PNL jelöltje) – 2 168
Marius Pșcan (PMP jel0ltje) – 1 192.
https://www.transindex.ro/helyhatosagi2020/tag/marosvasarhely/
Úgy tűnik városi szinten nagy győzelem lesz. Marosvásárhely meglesz és Szatmárnémetit is megtartjuk. Ez két 100.000 fölötti lakosságú megyeszékhely, Hargita és Kovászna megye mellett. Pedig mindkét városban már kisebbségbe szorultunk.
Pedig mindkét városban már kisebbségbe szorultunk.
Úgy tűnik városi szinten nagy győzelem lesz. Marosvásárhely meglesz és Szatmárnémetit is megtartjuk. Ez két 100.000 fölötti lakosságú megyeszékhely, Hargita és Kovászna megye mellett. Pedig mindkét városban már kisebbségbe szorultunk.