Az a probléma itt, hogy sokan nem vesznek tudomást a mentalitásról. Mert statisztika minden felett és a számok bűvöletében élnek. Na meg nagy valószínűséggel soha nem találkoztak egy átlagos román katonával oláhföldről.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tudom!!! Túltolják! Nagyon megosztó! Vannak parás nacionalista román youtube videok, hogy szétaláznak minket Erdély az övék és 3x is elfoglalják Budapestet. De van a másik oldala a magyar román hadgyakorlat amikor normálisan tisztelettel szeretettel bajtársiasan beszélnek egymásról maguk a katonák.Cccccccc, itt sokan tartanak tőlük
Szép gyűjtemény.Főleg az utlsót érdemes megjegyezni.Csak nem szabad elfelejteni őket-és tudni kell,hogy mikor melyik érdekes.Akkor ők most ellenség?
"A háborúhoz szükség van az ellenség pontos meghatározására is. Még az alaktalan ellenséget is valamilyen formába kell önteni."
Siddhartha Mukherjee
Ezért is kérdeztem...egyelőre én még ott tartottam, hogy hazazavarták őket egy gyakorlatról dojcsból, mert szétestek a harckocsik meg eresztették az üzemanyagot.
"Mindig tiszteld az ellenfelet (...), de ne túlozd el a tiszteletet!"
Anthony Ryan
Aztán meg, hogy egymás után két hatalmas botrányuk volt az amerikai szövettségeseik repülőgépüzemanyag szétlopásai miatt.
"Az ellenséget mindig félre kell vezetni, a széles körű közvéleményt is félre lehet vezetni néha a saját érdekében, a szövetségest azonban sosem szabad becsapni."
Winston Churchill
...szerintem most jobban fosnak Moldova elvesztése vagy megszerzése miatt az oroszoktól mint tőlünk.
"Ne felejtsd el, hogy egy bizonyos ponton az ellenségeid a szövetségeseiddé válhatnak. Az élet már csak ilyen."
Christopher Paolini
Moldova lesz a legnagyobb gondja a románoknak az oroszok miatt (az még nem NATO) jobban rá vannak most feszülve mint ránk...arra kiváncsi leszek...lesz-é moldáv-orosz konfliktus? Belekeveredik-e Románia? (az viszont már NATO) Vagy esetleg pont megkapják az oroszoktól ahogy Medvegyev Putyin által azt ígérgeti is, hogy Románia is jól járna (Lengyelország és Magyarország mellett) ezzel...csak az a bajom hogy már azt sem hiszem el amit Medvegyev meg Putyin kérdez!Szép gyűjtemény.Főleg az utlsót érdemes megjegyezni.Csak nem szabad elfelejteni őket-és tudni kell,hogy mikor melyik érdekes.
Oláhország potenciális ellenfél.Tervezett háború belátható időn belűl valószerűtlen.Azonban belpolitikai inditatású,nem tervezett háború nem kizárható.Vivtak már háborút focimeccs miatt is.....Moldova lesz a legnagyobb gondja a románoknak az oroszok miatt (az még nem NATO) jobban rá vannak most feszülve mint ránk...arra kiváncsi leszek...lesz-é moldáv-orosz konfliktus? Belekeveredik-e Románia? (az viszont már NATO) Vagy esetleg pont megkapják az oroszoktól ahogy Medvegyev Putyin által azt ígérgeti is, hogy Románia is jól járna (Lengyelország és Magyarország mellett) ezzel...csak az a bajom hogy már azt sem hiszem el amit Medvegyev meg Putyin kérdez!
Ebben igazad van Ők nagy átlagban úgy viselkednek és a nacionalista politikusaik is mint egy tolvaj, aki tudja, és rajta is kapták, hogy lopott és még neki áll feljebb késsel vagdalkozik a rohadék meg fenyegetőzik...Oláhország potenciális ellenfél.Tervezett háború belátható időn belűl valószerűtlen.Azonban belpolitikai inditatású,nem tervezett háború nem kizárható.Vivtak már háborút focimeccs miatt is.....
Két dolog van a világon,mi végtelen.A Világegyetem,és az emberi hülyeség-de az elősőben nem vagyok biztos.....Einstein (persze,valojában nem mondott ilyet)
Jelenleg Moldáviával való egyesülésük a céljuk.csak a moldávok ezt valahogy annyira mégsem akarják.
Oroszokat nem érdekli jelenleg a Dnyeszteren inneni terület.
És ebből hány szállt le?Kb 7 kónapja voltam aranyosgyéresen.
Egyszerre 6 mig volt a levegőben.
Persze nem f35.
De akkor is.
Másik kérdés hogy tervezetten mennyi jött le!És ebből hány szállt le?
Hát a pax tollbetét elég olcsó de majd ha teljesíteni is kell akkor leszek kíváncsi az oláh hogyan fizet..... szandeknyilatkozatot irnak .....
lassan a világ összes fegyvergyártójával van szándéknyilatkozatuk amik nincsenek szankciók alatt....tt azt irjak hogy ma sajtotajekoztato lesz, itt van a Hanwa CEO - ja es szandeknyilatkozatot irnak ala a robbanoszer gyartasra, a k9 Thunder, ifv -re, meg Chunmoo -ra. Az este meg bemontak a ket francia tengeralattjarot.
Kivancsi vagyok.
A legjobb hozzaszolas a temahoz :La conferință vor participa ministrul Economiei, Florin Spătaru, Excelența Sa, Rim Kap-Soo, Ambasadorul Republicii Coreea în România, președintele și CEO-ul companiei Hanwha Aerospace, Jaeil Son și reprezentanți ai Companiei Naţionale Romarm S.A.
Iar sursele DefenseRomania din industria de apărare ne-au confirmat că România nu a purtat discuții doar pentru pulberi cu sud-coreeni. Vor fi semnate scrisori de intenție în vederea achiziționării a mai multor tipuri de tehnică militară, anume obuziere K9 Thunder de 155 mm, mașini de luptă ale infanteriei și lansatoare multiple K239 Chunmoo.
Itt azt irjak hogy ma sajtotajekoztato lesz, itt van a Hanwa CEO - ja es szandeknyilatkozatot irnak ala a robbanoszer gyartasra, a k9 Thunder, ifv -re, meg Chunmoo -ra. Az este meg bemontak a ket francia tengeralattjarot.
Kivancsi vagyok.
Lassan tényleg a világ összes hadiipari cégével lesz együttműködési megállapodásukS.Korean LIG Nex1 to Manufacture Missiles in Romania
S.Korean LIG Nex1 to Manufacture Missiles in Romaniawww.defensemirror.com
Szegény koreaiak még nem tudják, hogy mennyire be lettek hülyítveS.Korean LIG Nex1 to Manufacture Missiles in Romania
S.Korean LIG Nex1 to Manufacture Missiles in Romaniawww.defensemirror.com
Lassan tényleg a világ összes hadiipari cégével lesz együttműködési megállapodásuk
Otthon meg még mindig piacot kutatnak, meg semmitmondó propagandát nyomnak.
Maróth menesztése óta satufékkel halad a haderőfejlesztés.