Hat ne nagyon tedd erre a fizetesed
Ha én minden tenderükre feltettem volna már a Bahamákon élnékHat ne nagyon tedd erre a fizetesed

Meglátjuk.Akkor nem kértek volna kongresszusi engedélyt
Lesz nekijjük, ha belegebednek is. Köll a muszkák elleni háborúhoz, meg ellenünk.Meglátjuk.
Lehet azok is mennek Hoholiába?Lesz nekijjük, ha belegebednek is. Köll a muszkák elleni háborúhoz, meg ellenünk.
Hát marhára remélem, hogy a 2030-as évek közepére már nem küld senki oda semmit egyik oldalról se....Lehet azok is mennek Hoholiába?
Mondjuk egy Minszk 3.0 szerű tűzszünettel van rá valamennyi esély, hogy lesz 2. felvonás.Hát marhára remélem, hogy a 2030-as évek közepére már nem küld senki oda semmit egyik oldalról se....

Ez csalóka, és szerintem téves következtetés mert a román állami berendezkedésnek volt és van egy sokkal erősebb pillére, mit pillére, bástyája, mint az aktuálisan regnáló kormányzópárt. Ezt régebben Securitaténak hívták...A lényegesebb a tendencia. Az elmúlt 15 év fejlődési/felzárkózási üteme gyorsabb volt mint a magyar. Miközben az elmúlt 14 évben 15 különböző összetételű kormánya volt. Ennyit a politikai stabilitás=fejlődés lineáris értelmezéséről.
Bukaresti kisebbség egymasnak esett ott is nagy problema a frissen diplomazott nehez munkat talalok kezelese

És még egy rendkívülien mély kőművesdekoltázs is becsúszik a végén, látjátok, @Öregtankos kolléga mennyire figyelmes ezekben a mai CSAJOK topic-mentes nehéz időkben?Bukaresti kisebbség egymasnak esett ott is nagy problema a frissen diplomazott nehez munkat talalok kezelese![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..