[BIZTPOL] Románia

Konkrétan megállítottuk Brüsszelt!!!!! Ma reggel is ott volt, ahol tegnap. Nem mozdul a genya!!! :) :)
Csak közelebb ne jöjjön.:)
Na pár szösszenet: Mintegy 380 olyan kegyeleti hely van a mai romániában ahol legalább 5 magyar katona-csendőr nyugszik valamelyik háborúból. Amik rendbe vannak téve azokat a helyi és anyaországi segítséggel oldották meg. A szövetségeseink hadisír gondozási kultúrájából és vállalt kötelezettségeinek betartásából az 52 kamusírt és az úz völgyi temetőt kihagyva pl:
2015.09.20-i cikk a sósmezői haditemetőről:
https://magyarpatriotak.hu/ojtozi-haditemeto-fejlemeny/

Ezt inkább népírtásnak nevezném semmint kissebség védelemnek. De persze igen, értettem mire gondoltál.
Igen, ha a kínaiak tibetben és sindzsiangban elkezdik lecserélni a lakosságot azok népirtó rohadt kommunista diktátorok, de ha ugyanez európában történik az a liberális demokrácia győzelme a fasiszta populista elmaradott eszmék fölött.
WTF

Értünk eddig se nagyon tette egyik nyugati ország se tűzbe a kezét, ezután se fogják.
Konkrétan egy sem.
A legújabb kutatások szerint az amerikaiak-angolok csak húzták az agyunkat a "kiugrási biztatással" - pontosan tudták, hogy a Balkánon nem fognak frontot nyitni és ezzel párhuzamosan meg is egyeztek Sztálinnal a befolyási övezetekről.

Azt hiszed Brüsszelt egy percig is érdekli az erdélyi magyarság sorsa, élete? Ugyan már királyfi!
Kb annyira hogy a Benes-dekrétumok sincsenek kiiktatva egyik utódállam jogrendjéből sem.
Ami ugye a kollektív bűnösség kimondásának jogi deklarálása.
És ez elvileg nemzetközi jogilag tilos .... Hát ja. Már akinek ....

Azért én kíváncsi lennék, a kedves románok vajon az antant oldalán harcoló szőrös talpúakra emlékeztek a temetőben, vagy a Monarchia oldalán harcolókra?

Egyébként már ideje volna elnevezni pl. Horthy Istvánról egy F-35-ös századot. AZ lenne a válasz..
A Puma-századon belül egyenként is el lehetne nevezni az összes gépet!! lehetne közte Horthy István, Bejczy Jószef és bármely más háborús hősi halott pilótánk ... ha már a bázis Szentgyörgyi Dezső nevét viseli. Tisztelgő emotikon sajnos nincs ...

Józan ésszel be lehet látni amit az elmúlt években leműveltünk külpolitika terén az alapján semmilyen együttérzésre nem számíthatunk sehonnan. Ne ámítsuk magunkat.
És a korábbi külpolitikánk alapján mire számíthattunk szerinted, mert én semmiféle külföldi együttérzést se vettem észre akkor sem, nemhogy támogatást.

A kedvedért nem fogják átvinni a Szabadság térről!

071070d700aea1853b5a0bb97a87be47.jpg
Pedig nem ártana áthelyezni szép emlékű és mélyen tisztelt Bandholtz papát ... mondjuk a román nagykövetséggel szembe!!

Na, de hogy tapasztalták ki, hogy pont a medve?

Ősi homályba vesző romulán tudás, még a Pangea idejéből mikor még az egész világot a homo romanikus uralta.

• Tetszik
Reactions: antigonosz