Command: Modern Operations / Modern Air Naval Operations (Slitherine Games,RTS)

Felpatcheltem, elég volt a 1.11. A Sz-300-as küldi megnyitható, csak az MI nem támad Sz-300-zal ezen felül semmifel sem tudtom felderíteni. Amikor mégre 1000 lábra God eye módban közelmentem és indított, akkor sem volt megcélozható AGM-86-tal.

Lesz időm, letesztelem.
Bár ha jól emlékszem mindent beletettem.
Kisugárzás nincs? Majd lehet belepakolok még ezt azt.

Nem kapcsoltam fixre az S-300PMU radarját be. Kapcsolt előtte be a légrakradarokat.
Meg talán nem kerek valami a missionokban.
Ja meg hát sajna valamiért nem támadja az AGM-86 C vel BLK I el a légrakegységet, holott infóba ott a soft target. Lehet Jsow ot kellene betenni.

Szíriai scenario közeleg egy DLC formályában.

http://www.matrixgames.com/products/636/details/Command.Live:.Old.Grudges.Never.Die

https://www.bundlestars.com/en/game/command-modern-air-naval-operations-woty

50% árengedmény

Nem sok. Sajnos én is rég foglalkoztam komolyabban vele a néha néha elindítom de nem sok időt teszek bele mostanában.
Pedig DLC-k megvannak meg.

Én minap fedeztem fel újra (anno pár éve próbálkoztam vele egy rövid ideig), jelenleg megvan minden a Kuril-al bezárólag,
De elég nyögve nyelősen rázódok bele, pedig nem is bonyolultakkal próbálkozok :/

esetleg valakinek valami tapasztalat azzal kapcsolatban hogy mennyire realisztikus? talán meglepem vele unokát
Én csak az elődjével próbáltam játszani. Iszonyatosan komplex és nehéz. Kőkeményen HC cucc. Sávos EW van benne, minden alapvető dolgot modellez, ami kell. Szimultán célleküzdés Sz-300-nál, meg ilyesmiket.

akkor lehet még bonyolult egy 10 évesnek:(:p
Egészen biztos. Én is azért álltam le vele, mert se időm se kedvem nem volt hozzá. Meg ennek multiban lenne értelme, de az ehhez sem lesz első körben. Felhasználóbarátabb felület talán igen.

A 3D megjelenítésre leszek kíváncsi, hogy mennyire lesz értelme és mennyire számítja valóban azt, amit megjelenít.
Bár a felület egészen érdekes, mert mintha az ingyenes vagy extrákkal payware tacview nyúlása lenne.

• Tetszik
Reactions: fedett_mókus
Kijött.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: Kulso_54