Csatahajók - múltja, jelene és esetleges jövője

Szerintetek lesznek-e újra csatahajó osztályba tartozó hadihajók?

• Összes szavazó
    166
82381347_2699605350132205_2372832065100972032_o.jpg

Ennek a hét tengeres csókának nem tudom mi a problémája, de valamiért cefetül utálja a teljes Ny.i világot és ez sajnos átjön a szakmailag amúgy érdekes cikkein.
Számomra olvashatatlan...:(
Inkább csak a nyugati világ saját ostobasága irritálja. De tényleg néha túlzásba viszi ezt. Én simán átugrottam a hosszú írásai politikai agymenéseit és csak a műszaki tartalmat néztem.

Itt meg úszik azt hiszem.
A Princz Eugen túlélte a II. világháborút és USA-zsákmány lett, az egyik szintén "túlélt" amerikai atombomba-kísérlet után maradt a roncs a Kwajalein-atoll partjainál felborulva, a fenéken heverve, a tat kilátszik a vízből (lehet hogy csak apálynál).
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Van ezen a csatornán minden. Budapest ostromát is innen linkeltem.

Nem túl nehéz.
Semmilyen más osztály nem terveztek 4x3 16" ágyúval, mint a Montana osztályt. Meg "67" a hajó orrán is elég indikatív. :)
BB-67
Sejtettem, hogy nem lesz nagy kihívás :D Kicsit kukacoskodok, nem csak a Montanák épültek volna 4*3 16" elosztásban, az eredeti South Dakota-osztály 6 egységét is így kezdték el építeni, még 1920-21 között. :hadonaszos:

• Tetszik
Reactions: molnibalage
Szerintem a képen nem a tervezett Montana osztály van, hanem a tervezett Montana fegyverzet az Iowa class testén....