A képen a portugál tengerészgyalogság gyakorlatozik egy drónnal. Ránézésre 60mm-es aknavető van rajta, tudja valaki hogy milyen típusú a járgány?
Ez nem rohamdeszant,hanem robot záró örláncnak van.A Szerbek a legutóbbi gyakorlaton helikopterből raktak ki Milos N UGV-ket
![]()
Rohamdeszant UGV ( Tessék @Negan,... segítek )
Amúgy tényleg nem rossz ötlet.
Bár inkább olyan kéne amihez nem kell leszállni hanem külső függesztéssel viszik és egy-két m magasról le lehet dobni.
https://www.armyrecognition.com/def...nstrates_efficiency_of_milos_n_armed_ugv.html
Csak a félreértések elkerülése végett...én sem értem...Sajnos nem értik a kollégák,hogy a rohamdeszant az egy eljárás,
Hát,el kéne olvasni néhány könyvet,hogy hogy is néz ki egy hadrend háborúban.Addig mindenki eljut,hogy zl harccsoport,meg kétlépcsős harcrend.Még hallottak a harcfelderitőkröl.De a biztositási öv,az előrevetett osztag,diverizos portya,beszivárgó osztag fogalmak,feladatkörök már jótékony homályba burkolóznak.Mint ahogy a hadműveleti szentháromság,a tér-idő-erő viszonyrendszere is.Csak a félreértések elkerülése végett...én sem értem...
Szerintem is te beszélsz minimum furcsákat![]()
beszarás mit találtamlengyel távirányítású páncélozott segway
![]()
![]()
BB-8
Na, valami hasonló elképzelésem van páncéltörő ágyúkkal kapcsolatban.Nem akarom tovább darabolni a fórumot egy RCWS topik létrehozásával, ezért ide rakom. Külön érdekes a "gyári" fegyvertornyok árához mérten.
Automata töltőt is gondoltál hozzá?Na, valami hasonló elképzelésem van páncéltörő ágyúkkal kapcsolatban.![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..