Egyéb UGV-k

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

Nemerson

Well-Known Member
2018. február 17.
3 605
6 878
113
A kínai cég közzétette a „robot kutyahadsereg” című videót

us hadsereg teszteli új robotkutyáit a hátukra erősített szuperpuskával
a robotszuka még tüzelni is tud
 

Ruby de Puteaux

Well-Known Member
2020. augusztus 18.
644
3 343
93
Palfinger FLG-140 vezető nélküli targonca.
Spanyol fejlesztésű úszóképes UGV. 
  • Tetszik
Reactions: fishbed and Vogon

Pocok75

Well-Known Member
2010. április 19.
2 691
2 148
113
  • Tetszik
Reactions: Ruby de Puteaux