Ha elérhető lesz Boxer vagy AMV árban fogjak adni.Ez alapvetően az IDF-nek lett kifejlesztve.
Szvsz a 3 misit is hipotetikusan kell kezelni, tekintve hogy nem elérhető vásárlóknak.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha elérhető lesz Boxer vagy AMV árban fogjak adni.Ez alapvetően az IDF-nek lett kifejlesztve.
Szvsz a 3 misit is hipotetikusan kell kezelni, tekintve hogy nem elérhető vásárlóknak.
Én abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán fognak eladni belőle.Ha elérhető lesz Boxer vagy AMV árban fogjak adni.
Miért? Mi titkos van abban APC-ben?Én abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán fognak eladni belőle.
Én tuti nem tenném.
Csak túl jó +combat proved. Én meg irigy vagyokMiért? Mi titkos van abban APC-ben?
A német motor? Az amerikai váló? Az Iron Fist? Az RCWS? Mi az amit annyira titkolniuk kellene?
Sima APC semmi több.Csak túl jó +combat proved. Én meg irigy vagyok
Persze. Csak ez már 'kicsit' beljebb van, mint akármelyik másik a kategóriában.Sima APC semmi több.
Semmi extra nincs benne.Persze. Csak ez már 'kicsit' beljebb van, mint akármelyik másik a kategóriában.
Gondolom a hamasz ellen nem volt prioritás a 30mm-es gépágyú.
Érdekes,hogy kész van az IFV verzió is,de az IDF elöbb az APCt kéri.
Régebben volt felrakva egy videó ahol sziklás terepen gurulgatot.Semmi extra nincs benne.
Az az extra, hogy látott harcot, jól teljesít benne, nem kell különösebben után alakítani.Semmi extra nincs benne.
Hagyjuk már ezt a marhaságot. Tehá az Eitan 2023. 08.01-én egy semmi extra APC míg 2024.01.03-án már ugyanaz az Eitan APC egy extra Eitan APC?Az az extra, hogy látott harcot, jól teljesít benne, nem kell különösebben után alakítani.
+a Közel keleti terepre sokkal alkalmasabb, mint bármi más ami vásárolható volt
Direkte nem akarod érteni amit írok?Hagyjuk már ezt a marhaságot. Tehá az Eitan 2023. 08.01-én egy semmi extra APC míg 2024.01.03-án már ugyanaz az Eitan APC egy extra Eitan APC?
Csak rá akar mutatni, hogy kissé túldramatizálod a dolgot.Jól mutat rajta az új felségjelzés is.
Direkte nem akarod érteni amit írok?
Mindegy.
Marhaságot írsz. Az nem minőségi jelző, hogy harcolt. Nem attól tudja az Eitan azt amit tud, hogy harcokt. Akkor is tudná azt amit tud, ha nem harcolt volna.Jól mutat rajta az új felségjelzés is.
Direkte nem akarod érteni amit írok?
Mindegy.
Én meg azt írtam, hogy annyival van beljebb, annyival 'tud többet', az az 'extra' benne, hogy combat provedMarhaságot írsz. Az nem minőségi jelző, hogy harcolt. Nem attól tudja az Eitan azt amit tud, hogy harcokt. Akkor is tudná azt amit tud, ha nem harcolt volna.
Nem szerzett "tudást" a harcok alatt. Előtte is "tudta" amit most "tud". Annyi változott, hogy már el is hiszed. De ez benned változás nem az Eitanban.Én meg azt írtam, hogy annyival van beljebb, annyival 'tud többet', az az 'extra' benne, hogy combat proved
és abban meg jól teljesít. Tudná, vagy nem tudná. De itt már kiderült, hogy valóban tudja is.
Nem kell visszavonni csapatpróba után, ezt hozzárakni, amazt elvenni, bla bla.
Ha szerintetek egyáltalán nem ad hozzá egy harceszköz értékéhez, hogy bizonyított már élesben....
Szerintem meg menő, hogy nem tervezetten, idejekorán bevetve és mégis sikeresen szerepel.Nem szerzett "tudást" a harcok alatt. Előtte is "tudta" amit most "tud". Annyi változott, hogy már el is hiszed. De ez benned változás nem az Eitanban.
Dehogynem, pont ezek voltak hozzá a legmeghatározóbb tesztek. Biztos lehetsz benne, hogy lesz módosítva ezek alapján a jármű. A kérdés mennyire és milyen irányban.Nem kell visszavonni csapatpróba után, ezt hozzárakni, amazt elvenni, bla bla.
O.K.Dehogynem, pont ezek voltak hozzá a legmeghatározóbb tesztek. Biztos lehetsz benne, hogy lesz módosítva ezek alapján a jármű. A kérdés mennyire és milyen irányban.
Miért faszméregetés?O.K.
Egyébként miért is merült fel a f@szméregetés ennél a cuccnál is?