F-117 Nighthawk (Lockheed,USA)

An F-117 Stealth fighter awaits preparation at a secret base for another run on Iraqi targets in 1991.
800x-1.jpg

Nem tudom hova tartozik itt kérdezem meg! Nem követem a repülős témákat ezért kérdezném! Az F117-es Nighthawks szolgálatban van még?! Vagy az F-35 váltotta? Ha nincs szolgálatban mióta?!

Nem tudom hova tartozik itt kérdezem meg! Nem követem a repülős témákat ezért kérdezném! Az F117-es Nighthawks szolgálatban van még?! Vagy az F-35 váltotta? Ha nincs szolgálatban mióta?!
nincs szolgalatban. a flota egyik reszit bedaraltak, egyik reszit lekonzervaltak, par darab meg ment muzeumba.

ami neked erdekes lehet, maradt nehany peldany (nemtom mennyi, wikit soha nem nezem :) ) ami repkepes es amivel idonkent repulnek, gyakorlatoznak.
ha belenezel az itteni topicjaba, latni fogsz kepeket is ezekrol.

nincs szolgalatban. a flota egyik reszit bedaraltak, egyik reszit lekonzervaltak, par darab meg ment muzeumba.

ami neked erdekes lehet, maradt nehany peldany (nemtom mennyi, wikit soha nem nezem :) ) ami repkepes es amivel idonkent repulnek, gyakorlatoznak.
ha belenezel az itteni topicjaba, latni fogsz kepeket is ezekrol.
Tudtommal 1 db gépet szedtek szét, azon demonstrálva a hogyant. A többi azóta is hangárban áll tartós tárolásban.
De nincs hadrendben, alig pár pilótának van rá szakszója talán és néhány példány röpképes talán.

Tudtommal 1 db gépet szedtek szét, azon demonstrálva a hogyant. A többi azóta is hangárban áll tartós tárolásban.
De nincs hadrendben, alig pár pilótának van rá szakszója talán és néhány példány röpképes talán.
hat kb ugyanazt irtam, csak a szamokat nem emlitettem.
nem tevedtem semmit, nincs szolgalatba, van bedaralt is, van lekonzervalt is meg van par db repkepes is.

nem akartam szamokat irni, mert eleg halatlan lenne talalgatnom, 100% pontos infonk meg nincs.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Az F-117-es fa modellje, 1979-es kép. A leírás szerint szovjet kémeket öltek meg, akik ezt a képet igyekeztek megszerezni.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Az F-117-es fa modellje, 1979-es kép. A leírás szerint szovjet kémeket öltek meg, akik ezt a képet igyekeztek megszerezni.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Erős kétségeim vannak. Egymás lebukott ügynökeit kicserélték inkább vagy simán lesittelték. Miért kellett volna megölni őket?