Gépkarabélyok

HK 416-osra való átállásnál csak a fegyóműszerészeket kell újraképezni, a sima lövész felhasználóját nem.
Ezèrt lenne èrdemes áttèrniük rá, ha nem elègedettek a megbízhatósággal.

Ha igen, vagy úgy gondolják az árkülönbsèg ennyit nem èr, akkor meg nem.

De most más irányba indulnak. Vagy nem.

okozta azokat a fegyóhibákat az M4-esnél ? És milyen környezetben teszteltek ?
Extrèm porteszt.

2007.

• Tetszik
Reactions: fip7
Az ai szerint

Results (Stoppages per 6,000 rounds)
  1. XM8: 127
  2. FN SCAR-L (Mk16): 226
  3. HK416: 233
  4. M4 Carbine: 882
Èn 60000 ezerre emlèkszem, ès az reálisabb is.

Tudtommal utána megismèteltèk ahol változtattak a takarításán a fegyvereknek, ott kb fele ennyi akadája volt az m4-nek.

De most nincs energiám keresgèlni

Ezèrt lenne èrdemes áttèrniük rá, ha nem elègedettek a megbízhatósággal.

Ha igen, vagy úgy gondolják az árkülönbsèg ennyit nem èr, akkor meg nem.

De most más irányba indulnak. Vagy nem.

Szerintem az NGSW-ből sem lesz semmi, az eddigi tenderek alapján. A HK 416-os ellenére így is olcsóbb, mint az egész tenderesdivel való bohóckodás. Meg végülis mitől ilyen kegyetlenül drága a HK 416-os ?

Szerintem az NGSW-ből sem lesz semmi, az eddigi tenderek alapján. A HK 416-os ellenére így is olcsóbb, mint az egész tenderesdivel való bohóckodás. Meg végülis mitől ilyen kegyetlenül drága a HK 416-os ?
A márka miatt. Illetve az anyagminőség azért eléggé top. De szerintem ennyit nem ér véletlenül se.

• Tetszik
Reactions: Kurfürst and Ocses
Szerintem meg dugják fel maguknak keresztben.
Nem véletlenül döglődik emellett a HK.
Soha nem tudom megèrteni amikor ezek a nagy fegyvergyártók X èvente becsődölnek. Aztán kikecmeregnek belőle aztán megint.:confused:

Kicsit arra emlèkeztet amikor asszony dolgozott egy helyen, ahol a tulaj pár èvente csődbement.
Aztán más nèven ugyanaz a cèg ment tovább.:D

Csak itt a márkanevet nem dobják.

Soha nem tudom megèrteni amikor ezek a nagy fegyvergyártók X èvente becsődölnek. Aztán kikecmeregnek belőle aztán megint.:confused:

Kicsit arra emlèkeztet amikor asszony dolgozott egy helyen, ahol a tulaj pár èvente csődbement.
Aztán más nèven ugyanaz a cèg ment tovább.:D

Csak itt a márkanevet nem dobják.
A HK vesszőfutása akkor kezdődött, amikor Kadhafi megbukása után kiderült, hogy az embargó ellenére szállított Líbiába fegyvereket ezért a német bíróság elképesztően megbüntette.

• Tetszik
Reactions: Ocses
Az ai szerint

Results (Stoppages per 6,000 rounds)
  1. XM8: 127
  2. FN SCAR-L (Mk16): 226
  3. HK416: 233
  4. M4 Carbine: 882
Èn 60000 ezerre emlèkszem, ès az reálisabb is.

Tudtommal utána megismèteltèk ahol változtattak a takarításán a fegyvereknek, ott kb fele ennyi akadája volt az m4-nek.

De most nincs energiám keresgèlni

Nem AI forrás szerint, hanem eredeti:
"In the autumn 2007 test, the XM8 recorded only 127 stoppages in 60,000 total rounds while the M4 carbine had 882.
The FN SCAR had 226 stoppages and the HK416 had 233.
The difference between the XM8, HK416, and FN SCAR was not statistically significant when correcting for the less reliable STANAG magazine"

Jól emlékeztél a 60,000-s számra.
De ez úgy jött ki, hogy 10 karabéllyal egyenként 6000 lövést adtak le, minden típus esetén.

• Tetszik
Reactions: Ocses