Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hogy ez a program mekkora egy bugos használhatatlan fos.
Mar csak egy epkezlab grafikai motor kellene ala...
...de lehet, mas is.![]()
Játszanának inkább a World of Tanks-al is élethűbb lenne a dolog!
akkor várj egy kicsit, a következő patch a unityt cseréli 2020LTS-re. Lehet hogy megoldja a problémádat.Nekem nagyon tetszik ez a szimulátor, ki is akartam próbálni a nyilvános demót, de sajnos az átkozott program még csak el sem indul... A feladatkezelőben látszik az exe, de nem csinál semmit.
Annyit sikerült kiderítenem, hogy a bűnös valószínűleg az Unity nevezetű 3d motor lesz, ez másoknál is problémákat okoz. Csak éppen megoldást nincs rá sehol. Először amúgy azt hittem, hogy nem kompatibilis a Windows 7-el, de van akinél simán fut rajta, de olyan is van akinél Windows 10 alatt csinálja ugyanezt mint nálam...
Kár. Különösen, mivel tervezik, hogy lesz játszható T-64 is, kedvenc hidegháborús típusom.
Na ez jó hír! Akkor érdemes várni!akkor várj egy kicsit, a következő patch a unityt cseréli 2020LTS-re. Lehet hogy megoldja a problémádat.
A jelenlegi kommunikált elképzelés az alpha point körüli erők modellezése (németek, oroszok, amerikaiak) 1985-ből és csak rendszeresített eszközökből. (pont ezért nem lesz M1A1) Az AM model rémlik, de nem tudom hogy honnan :S sajnálomNa ez jó hír! Akkor érdemes várni!
Még arra lennék kíváncsi, játszható lesz e a T-55AM2B ha elkészül. Mert az nagyon király lenne, lehetne vele szimulálni magyar AM2-est is(minusz a pct rakéta)
Az egyik videójukban mutogatták, hogy készül az AM2B is.A jelenlegi kommunikált elképzelés az alpha point körüli erők modellezése (németek, oroszok, amerikaiak) 1985-ből és csak rendszeresített eszközökből. (pont ezért nem lesz M1A1) Az AM model rémlik, de nem tudom hogy honnan :S sajnálom
Az egyik videójukban mutogatták, hogy készül az AM2B is.
1:11:53-nál:
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..