Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem ide jöttek a németek is???facebook csoportból:
Mán megint Katar.... Ezek állandóan körülöttünk legyeskednek...Az AgustaWestland AW149-n kívül, a Qatar Emiri Air Force NH-90NFH gépe is gyakorol Veszprém környékén.
Vagy csak arról figyelik meg a Qatariak a Tataiak gyakorlatát?
Lehet hogy a Gidránokra kíváncsiak! Vagy bejelentkeztek a t-72-ért, ha már nekünk nem kellenek pár év múlva.Mán megint Katar.... Ezek állandóan körülöttünk legyeskednek...
Yalcint, NMS-t is vettek a törököktől. Leopardból is azonos verziót vettunk, pont az övéket gyártják előttünk. És Korom oda bukott nagykövetnek.Lehet hogy a Gidránokra kíváncsiak! Vagy bejelentkeztek a t-72-ért, ha már nekünk nem kellenek pár év múlva.
Igen, elég feltűnő, hogy mennyire egy húron pendülünk velük mostanában. Remélem lesznek még ilyen közös projektek, mondjuk a Lynxekkel kapcsolatban is!Yalcint, NMS-t is vettek a törököktől. Leopardból is azonos verziót vettunk, pont az övéket gyártják előttünk. És Korom oda bukott nagykövetnek.
Igen, szokatlan heli hangot hallottam napközben. A Flightradaron láttam én is, NH-90, nézem, KATARI!, mi a rossebb?Az AgustaWestland AW149-n kívül, a Qatar Emiri Air Force NH-90NFH gépe is gyakorol Veszprém környékén.
En orulnek a katari Lynxnek, a csehszlovakokkal ellentetben (akik minden konfigot, anyacsavart 6-szor atragnanak hisz csorok mint mi...) a katari verzio tele lenne pakolva minden joval (csakugy mint a Leo is).Yalcint, NMS-t is vettek a törököktől. Leopardból is azonos verziót vettunk, pont az övéket gyártják előttünk. És Korom oda bukott nagykövetnek.
Komplexre sikeredett, törekedtek a valósághűségre.Dörögnek az ágyúk Várpalotán...
Videók | Híradó
Bemutatjuk a friss és fontos történéseket, de benézünk a színfalak mögé is.hirado.hu
Az AgustaWestland AW149-n kívül, a Qatar Emiri Air Force NH-90NFH gépe is gyakorol Veszprém környékén.
Igen, szokatlan heli hangot hallottam napközben. A Flightradaron láttam én is, NH-90, nézem, KATARI!, mi a rossebb?
Pápáról ment egy kört.
Erre azért kíváncsi leszek, már ha megtudjuk, hogy mi volt ez.
Facebook szerint, 15 helikopterrel mentünk ma a Bakonyba, Szolnokról.
Facebook szerint, 15 helikopterrel mentünk ma a Bakonyba, Szolnokról.
Indul a század csuklógyakorlatraKelenföld. Talán a nemrég megint előkerült német cikkben volt róla szó, hogy jön egy német üteg gyakorlatra.
Megint áthozták promózni a demó Lynxet?Lippai Péter képeiből (Bakonykúti):
Igen. Meg dübörögnek a Pzh-k isMegint áthozták promózni a demó Lynxet?