Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A HTKA nem a Facebook társoldala!!!!!!!Hosszú huzavona után Pápai Joci oldaláról töröltettek minden képet....
???A HTKA nem a Facebook társoldala!!!!!!!
Nem tudom kinek ártott azokkal a képekkel, mert rohadtul csak használt a sereg presztízsének. Nem értem, ilyen döntéseket ki és miért hoz, de én nem dicsérném meg érte, az biztos. PR, brehh...Hosszú huzavona után Pápai Joci oldaláról töröltettek minden képet....
A Face az más portál. Ámbár az is meglehet, hogy hozzáértőbb emberek posztolgatnak ott.???
Mondom a Facebook oldaláról.
A HTKA nem a Facebook társoldala!!!!!!!
Mivan?A Face az más portál. Ámbár az is meglehet, hogy hozzáértőbb emberek posztolgatnak ott.
Nem, mert csak vagdalkozol, fantáziálsz. A Facebookról csak a meghatalmazottak szedhetnek le, a magyar katonák nem.Mivan?
Mondom utoljára: Pápai Joci KM fotós oldaláról leszedettek minden képet JOCIVAL.
Nem a Facebook szedte le, hanem a MH rendszerében felette lévők közül valakik/valakik.
Világos már?
Gratulálok az illetékes elvtársaknak, egy 15 ezer követővel büszkélkedő, hét éve működő oldal legyalulásával bizonyára sikerült megroppantaniuk az ellenséges hírszerzőszolgálatok gerincét! Igaz, a képeken senki nem volt azonosítható vagy felismerhető, és azt sem gondolom, hogy a fegyverzet vagy a felszerelés akkora hadititok lenne. Viszont baromi jó reklám volt a Honvédségnek, sőt, megkockáztatom, hogy a legjobb, legerősebb, legprofibb vizuális tartalom volt a magyar fegyveres erők palettáján, olyan képekkel, amikre ha ránézett az ember, azt mondta, na, ez már valami, tudunk azért mi is! A fotók láttán azt gondolta az ember, hogy ezek a a napszemüveges, szakállas, kivehetetlen arcok azért ott vannak az élvonalban, a kutyafáját, ha tehetném, én is felcsapnék közéjük! Nagy kár, hogy ennyi volt, de azért kíváncsi lennék arra, hogy mivel indokolták.Hosszú huzavona után Pápai Joci oldaláról töröltettek minden képet....
Tudod mit, szabad az estém, iszok veled!Nem, mert csak vagdalkozol, fantáziálsz. A Facebookról csak a meghatalmazottak szedhetnek le, a magyar katonák nem.
Utaznunk kellene egynéhány órácskát, de benne vagyok.Tudod mit, szabad az estém, iszok veled!
Tudod mit, szabad az estém, iszok veled!
Ja.Akkor te is arra a következtetésre jutottál, hogy be van baszva.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..